El Liceu i Aena porten l’òpera als aeroports

03.20.2019

Author

El proper dimarts 26 de març el Gran Teatre del Liceu i Aena organitzen un recital a l’aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat amb motiu de l’inici de la col·laboració entre les dues entitats, que d’ara en endavant engegaran nombroses iniciatives destinades al foment i la difusió de la cultura i l’acció social.

Aquest recital, que comptarà ambles magnífiques veus de la soprano Anna Pirozzi, la mezzosoprano Ketevan Kemoklidze i el baríton Luis Cansino, serà el primer d’un seguit d’accions musicals que visitaran també els aeroports de Girona i Reus al llarg del 2019.

El conveni signat converteix Aena en un nou mecenes de la Fundació del Gran Teatre del Liceu i patrocinador del 20è aniversari de la reobertura del Teatre. El foment de la música en directe als aeroports serà només una d’entre moltes accions entre les quals també destaca la creació d’una aula social amb la finalitat de desenvolupar habilitats de persones amb discapacitat cognitiva. El marc conveni de col·laboració inclourà a més nombroses accions d’intercanvi i foment de la música que garantiran visites, accés als assajos oberts i tancats, cessió d’espais o promocions per a empleats d’Aena.

Author