El mag-còmic Gerard Borrell s’instal·la a l’Aquitània Teatre a fer ‘Màgia en Família’

Escrit per Revista Teatralnet

05.05.2021

A partir d’aquest dissabte que ve, 8 de maig,  tindrà lloc a l’Aquitània Teatre  l’estrena de  Màgia en família, del mag-còmic Gerard Borrell. Es tracta d’un espectacle transgressor per gaudir en família. El show trenca els estereotips de la màgia infantil, i demostra que es pot entretenir i fer riure a adults i petits al mateix temps.

Gerard Borrell adverteix: “No és un xou per il·lusionar, ni per creure en l’impossible, ni tampoc per somiar despert. Res de totes aquestes horterades! És un espectacle per riure en família, punt”. I continua: “La missió del mag català és que ningú s’avorreixi, que pares, fills, avis, néts, oncles, cosins, amics, cangurs i, fins i tot, aquest tio que passava per aquí s’ho passin igual de bé.”

Per aconseguir-ho, Gerard Borrell presenta un espectacle còmic i amb un punt gamberro en el que els nens se senten interpel·lats com adults i els més grans acaben seduïts per la màgia i l’humor amb doble sentit.

Sobre Gerard Borrell

Graduat en art dramàtic pel Col·legi de Teatre de Barcelona, amb un llarg recorregut pels teatres d’arreu del país i col·laborador habitual en destacats programes de TV, Gerard Borrell considera que la màgia és un art escènic molt complet que li permet jugar amb diferents elements artístics i, en conjunt, oferir un show espectacular.

Una altra virtut del mag-còmic és el seu enginy a l’hora d’improvisar en el seus diàlegs amb el públic, que afegeixen un plus de sorpresa als números d’il·lusionisme. És un showman desvergonyit i provocador que domina amb estil propi l’art de barrejar màgia i comèdia.

Les entrades per a l’espectacle, que estarà en cartell a l’Aquitània Teatre tots els caps de setmana del 8 al 30 de maig es poden adquirir a: www.aquitaniateatre.com