El monòleg d’educació sexual ‘MissTupper Sex,’ torna al Teatre del Raval divendres que ve

Escrit per Revista Teatralnet

09.14.2021

Després d’un merescut descans, Pilar Ordoñez torna a l’escenari del Teatre del Raval amb el seu monòleg d’educació sexual. Des que es van iniciar les funcions al mes de febrer, l’èxit de MissTupper Sex va anar en augment. Un fet que va portar a la pròrroga les funcions fins el 24 de juliol, i a la seva tornada a partir de 17 de setembre, tots els divendres a les 23h.

En aquest monòleg d’humor –basat en el seu propi llibre–  l’actriu i humorista  Pilar Ordoñez  parla sense pels a la llengua de sexe. Posa  al servei del públic tota la corba de la sexualitat femenina, des de l’apetit sexual fins al fisting. Inclou la lectura de testimonis reals de dones i homes, que posen de manifest el que agrada o no al gènere femení. Utilitzant el fenomen tupper sex –reunió de dones per a parlar de sexe amb venda de joguines eròtiques;–, Pilar Ordóñez mostra algunes d’aquestes joguines, creant un animat monòleg d’educació sexual amb visió de gènere, on la divulgació i l’humor van de la mà.
Una obra divertida i àgil, una nova manera de parlar de sexe sense pudor. Imprescindible per als qui no s’atreveixen a preguntar. O desitgen acostar-se al coneixement de la seva pròpia sexualitat d’una manera relaxada i divertida.

Sobre Pilar Ordóñez

Madrid, 1963), actriu i escriptora. Ha estat a les ordres de directors com Marsillach, Saura, Berlanga, Trueba, Armendáriz, Garci, entre d’altres.

Nominada com a Millor Actriu de Repartiment en els premis Unió d’Actors en 1996 i 1998 per les pel·lícules Taxi i Cha, cha, txa, respectivament. Ha treballat com a actriu de teatre, cinema, televisió i publicitat. També com a presentadora de televisió, mestra de cerimònies i com a humorista de Stand Up Comedy. Ha dirigit els espectacles musicals Ellas da la nota i Jardín a Marte. Va produir, va escriure i va dirigir el seu projecte multidisciplinari PILATES: 4 Mujeres, 4 Causas, sobre la igualtat de gènere I va ser directora de càsting del’llargmetratge Evelyn, -que aborda el tema del tràfic de dones-.

És autora de el llibre MissTupper Sex -Aguilar edicions- i dramaturga, amb obres, esquetxos i monòlegs com: Tinc una família moderna o el mateix MissTupper Sex . També desenvolupa tasques de coaching per a actors / ces, dirigint el seu propi taller d’entrenament actoral amb professionals. A més, prepara aspirants a l’ingrés de la RESAD de Madrid, i imparteix classes de: “interpretació davant la càmera” a la ESAD EOLIA de Barcelona. Ara mateix es troba immersa en el rodatge de la seva primera pel·lícula com a directora PECES

MISS TUPPER SEX
Horaris: divendres a les 23h
Preu taquilla: 20€ / Durada: 90 minuts / Idioma: Castellà / Recomanada a partir de 16 anys

FITXA ARTÍSTICA
Autoría y dirección: PILAR ORDÓÑEZ
Intérprete: PILAR ORDÓÑEZ
Música: HANS PIRRETAS
Vestuario: AGATHA RUÍZ DE LA PRADA

Algunes opinions…

”Inteligente alegato a favor de la autonomía de las mujeres”- LEIRE PAJÍN (Policy Advisor UNDP New York y Ex ministra de Sanidad)

“Indispensable Espectáculo para la Revolución Femenina”- CLARA MONTES (cantante)

“La información es poder. Descubre más sobre tu sexualidad en clave de humor con Miss Tupper Sex y empodérate” – BIBIANA AÍDO (Ex ministra de igualdad)