El Palau de la Música Catalana signa un acord de mecenatge amb Daniela Turc

11.07.2019

Author

Daniela Turc, directora i presidenta de l’empresa Daniela Eventi i Spettacoli, i Mariona Carulla, presidenta de Palau de la Música Catalana, han signat un acord de mecenatge de la prestigiosa institució barcelonina. La companyia de Turc porta 15 anys sense interrupció produint flamenc a Barcelona, ​​al Palau de la Música Catalana i al teatre Poliorama de la Ciutat Comtal. El Yiyo, Chicuelo, Rafael Amargo, La Talegona, Montse Cortés, Els Amayas, Blas Córdoba ‘El Kejío’ són alguns dels artistes que han actuat en els seus espectacles, a més de guardonats artistes locals com Nacho Blanco, Iván Alcalá, Eli Ayala, o Joaquin Gómez ‘el Duende’, el tenor Oscar Marín, la soprano Alina Zaplatina i la mezzosoprano Mali Corbacho. Tots han passat per les seves produccions, que fusionen òpera i flamenc.

La seva empresa és la primera a promocionar un espectacle de flamenc a través de les plataformes de el Consorci de Turisme de Barcelona, ​​amb els quals col·labora des de 2004 amb espectacles d’alta qualitat. En paraules de Turisme de Barcelona, ​​”ajuden a promoure la ciutat de Barcelona com a destinació turística a nivell internacional”.

Cal destacar que per la seva reputació i coneixement del sector cultural de Barcelona, Daniela Turc ha format part de el Consell d’Administració de la Casa degli Italiani di Barcelona de 2015 a 2017, on ha contribuït amb entusiasme i entrega a el desenvolupament de el sector d’esdeveniments culturals d’aquesta associació. Ha organitzat una Gran Gala de Flamenc al Cercle de Belles Arts de Madrid, amb gran èxit de crítica i de públic, i, en l’actualitat, prepara un projecte artístic a desenvolupar dins del Festival di Dansa Spagnola i Flamenc di Roma.

Al 2016 i 2017 va produir i distribuir l’espectacle de flamenc Alaire, dins el programa Platea de el Ministeri de Cultura, després d’haver seleccionat el Ministeri d’Educació i Cultura a Daniela Eventi i  Spettacoli S.L. per a la seva inclusió en el catàleg d’espectacles de el programa organitzat per l’Institut Nacional de les Arts Escèniques i la Música (INAEM) de el Ministeri de Cultura en col·laboració amb la FEMP (Federació Espanyola de Municipis i Províncies.

Author