‘El Pequeño Poni’, de Paco Becerra, ja treu el cap per la Sala Fyhard

06.22.2019

Author

La Sala Flyhard ens comunica que a partir del 3 de juliol i només durant quatre setmanes, El Pequeño Poni, de Paco Bezerra, s’instal·larà a la Sala Flyhard, al barri de Sants-Bordeta. És una obra basada en fets reals que parla de l’assetjament escolar i de com tots plegats, com a societat, l’enfrontem: sotmetent-nos a allò que els altres consideren normal per no patir rebuig o defensant la diferència.

L’ARGUMENT
En Luismi té deu anys i gairebé sempre va a l’escola amb la seva motxilla de My little pony. Diu que és un talismà per a ell, que li porta sort i que el protegeix, però, un dia, el director de l’escola li prohibeix l’entrada al centre si continua portant aquella motxilla.

La direcció la signa Mercè Vila Godoy, i Glòria Sirvent i Sergio Matamala en són els protagonistes.  Serà la primera producció del text que es veurà a Catalunya, després d’haver-se estrenat en més de 10 països arreu del món. “I ho farem en la seva versió original, en castellà!“, diuen.

“La mochila no es más que un simple trozo de tela lleno de colores que, por lo que sea, se ha convertido en la excusa perfecta para no hablar de lo que tendríamos que estar hablando.”
Paco Bezerra

En cartell només 4 setmanes i amb horaris d’estiu (de dilluns a divendres).

Divendres 12 de juliol hi haurà un col·loqui postfunció organitzat juntament amb el Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (COPC) en què participaran:

  • Jaume Descarrega, vocal del COPC, com a moderador
  • Teresa Terrades, coordinadora pedagògica de l’institut intermunicipal del Penedès, especialitzada en la gestió relacional i la convivència
  • Un col.legiat especialista en l’àmbit de psicologia clínica (pendent de confirmar)

Entrades anticipades aquí

 

I aquest dimecres que ve 26 de juny, celebrem el
#GIRAPÍNDOLES
“Vine a descobrir les obres guanyadores de la 5a edició del Festival Píndoles a la Sala Flyhard. Anirem publicant tots els detalls per fer les reserves d’entrades a les nostres xarxes socials.”

 

 

Author