El SAT ofereix a partir d’aquest cap de setmana ‘Cami a l’escola’, de la Cia. Campi qui pugui

01.31.2020

Author

El Sant Andreu Teatre acull l’estrena de l’espectacle Cami a l’escola, de la companyia Campi qui Pugui, en la seva programació familiar, els dissabtes i diumenges de l’1 al 16 de febrer.

Inspirat en el documental Sur le chemin de l’école de Pascal Plisson, és una història de superació i esforç que narra l’extraordinària quotidianitat de tres germanes, que s’han d’enfrontar diàriament amb una multitud d’adversitats i perills per arribar a l’escola. Un camí diari que sempre és diferent i el d’avui, ho canviarà tot. La germana a la qual han d’empènyer per poder arribar, es convertirà en el motor de les tres per no abandonar. Està dirigit per Rosa Díaz de “La Rous” i és un espectacle sense paraules. “Un espectacle suggerent i molt visual, en el qual el text passa a segon pla: la universalitat de l’acció fa innecessari entendre els diàlegs, que són en hindi,” expliquen.

Part dels beneficis de l’espectacle es destinaran a l’associació Sur le chemin de l’école per assegurar l’escolarització en zones rurals i problemàtiques d’arreu del món.

Fitxa artística
Direcció: Rosa Díaz de “La Rous”
Assessor de creació: Jordi Farrés
Intèrprets: Aitana Giralt, Cristina Garcia, Alícia Buil
Tècnic a vista: Jordi Pedrós
Escenografia: Joan Pena
Il·luminació: Miki Arbizu
Música: Pascal Gaigne

INFORMACIÓ PRÀCTICA
CAMÍ A L’ESCOLA
Cia. Campi Qui Pugui
[teatre]
1, 2, 8 ,9, 15 i 16 de febrer
Ds. 17.30h i Dg. 12h i 17.30h
A partir de 4 anys
Durada:50 minuts
Preu: 9,5€

Author