El SAT! proposa ser protagonistes d’un conte a través d’un recorregut sensorial 

03.28.2019

Author

El SAT! escalfa motors per Sant Jordi amb una proposta per a tota la família que busca fomentar la lectura entre els més petits i que es podrà veure els dies 6, 7, 13 i 14 d’abril. 

Es tracta de Un conte d’estar per casa, un espectacle sensorial de la Cia. Minimons que utilitza el format d’instal·lació-recorregut on les famílies seran les protagonistes de l’experiència amb el suport dels personatges de la companyia. El recorregut, que s’inicia en grups de 6 persones cada 4 minuts, transcorre a través de 9 estances d’una casa. A cada cambra s’hi troba un llibre i un mini món o diorama que l’escenifica (petita instal·lació que recrea un món real o imaginari a petita escala, ja sigui dins d’una maleta, calaix, llibre, etc.).

Conforme s’avança per la instal·lació, els participants aniran descobrint la història que explica el llibre, conjuntament amb els mini móns sensorials amagats a cada espai. La curiositat i l’enginy hauran d’accentuar-se en tot moment, però sobretot l’agudesa dels sentits. Així, tots els membres del grup (adults i nens) aportaran idees per a desvetllar les claus de la història i com continuar-la. El conte escenificat és The dream of the twin worm, escrit per Yolanda Navarro expressament pels nens de l’escola Brooklyn Waldorf School i posat en escena com a obra de teatre musical l’any 2013 a Nova York.

La Companyia Minimons és una formació especialitzada en crear recorreguts i instal·lacions per generar una aventura sensorial al públic visitant. Minimons està formada per Pancho García i Marta Juan. Per una banda, en Pancho García amb més de 20 anys d’experiència com a membre de la companyia Teatro de los Sentidos, on ha desenvolupat la seva creativitat com a dissenyador de llum, músic, actor i mestre de postgrau i tallers monogràfics, tant a nivell nacional com internacional. I per un altra banda, la Marta Juan, com a directora de l’empresa Aula BGT Serveis, ha realitzat tot tipus de projectes lúdics i culturals per famílies i infants des del 2001.

INFORMACIÓ
Direcció, creació i adaptació del conte: Pancho García i Marta Juan.
Conte original: Yolanda Navarro.
Habitants: Pancho García i Marta Juan.

6, 7, 13 i 14 d’abril
Ds: Funcions a les 17h, 17.30h, 18h, 18.30h
Dg: Funcions a les 11h, 11.30h, 12h, 12.30h, 17h, 17.30h, 18h, 18.30h
*Cada 4 minuts entra un grup de sis persones a fer el recorregut.
Preu: 9,50€h
A partir de 3 anys
{espectacle interactiu | 45 minuts}

Author