El SAT s’acomiada de l’any amb un cap de setmana de molt bona dansa

12.18.2018

Author

El Sant Andreu Teatre ens fa saber que abans d’acabar el desembre volen dedicar un cap de setmana a la dansa per dir adéu a Best of you una de les peces més exitoses de La Intursa Danza, i donar la benvinguda a Aigua el nou espectacle familiar de Mons Dansa. 

Best of you
Cia. La Intrusa Danza

dansa contemporània
Best of you
Cia. La Intrusa Danza
Ds. 21 i Dg. 22 de desembre a les 20.30h

Best of you ha girat des de fa sis anys per centenars d’escenaris fins a tornar a Barcelona, aquest cap de setmana, a acomiadar-se. L’adéu a l’exitosa peça de la companyia La Intrusa Danza el faran acompanyats per dos intèrprets Agnès Sales i Héctor Plaza, amb la voluntat crear una nova experiència de l’obra.

Best of you, parla de les tensions que es generen i s’acumulen en les relacions humanes, i de la necessitat de mantenir l’equilibri. Els nou invitats s’incorporen a la peça oferint un flashback que dona la possibilitat als protagonistes de veure com va començar tot.

Després de la funció hi haurà col·loqui amb la companyia.

——————————————————

dansa familiar
Aigua
Cia. Mons Dansa
A partir de 2 anys
Dg. 23 de desembre a les 12h i 17.30h

Nou espectacle de la companyia especialitzada en dansa per als més petits. L’aigua és màgica, es transforma, i sense deixar de ser la mateixa canvia d’aspecte per viatjar des del terra fins a l’aire. L’aigua és un element molt familiar als infants i inspira mil moviments, mil textures i colors. És per això que la companyia Mons Dansa ha dedicat el seu darrer espectacle a aquest element.

Author