El setembre aixeca el teló de L’Auditori de Cornellà

Escrit per Revista Teatralnet

09.08.2021

L’Auditori de Cornellà ens envia un avançament de la temporada, destacant que  el dissabte, 18 de setembre s’enceta amb Hija de la Luna, l’exitós tribut a Mecano protagonitzat per Robin Torres. 

Comunicat de l’Auditori
A L’Auditori de Cornellà ho tenim tot a punt per a la nova programació. Aixequem el teló per donar llum verda a la temporada estable Tardor 2021 amb interessants descomptes i amb gran diversitat d’espectacles de totes les disciplines i per a tot tipus de públic. Ens esperen cares molt populars del món del teatre com Concha Velasco o Rafael Álvarez ‘El Brujo’, espectacles musicals com Hija de la Luna o concerts com el de Sau30, Buhos o El Kanka, programacions familiars amb Dàmaris Gelabert, El Pot Petit o Melanie Glam com a protagonistes i dansa de
qualitat amb temes compromesos com l’espectacle ‘Silencio’.”

Teatre

La nova programació ens portarà fins a Cornellà cares molt conegudes del món del teatre. La Cia. La calòrica ens presenta ‘Els Ocells’ el 26 de setembre on extreu el màxim potencial còmic dels seus components.

El 13 de novembre, Concha Velasco protagonitzarà La habitación de María’. Rafael Álvarez ‘El Brujo’ també ens visitarà el 21 de novembre encarnant a El Lazarillo de Tormes en ‘El hechizo del Lazarillo’.


Familiar

La programació de la propera Tardor 2021 es completa amb més espectacles aptes per a tots els públics i en especial pels més menuts. Melanie Glam arriba amb la seva màgia més trencadora el 25 de setembre. El millor teatre pels més petits ens arribarà de la mà d’El Pot Petit el 28 de novembre, especialistes en crear espectacles i concerts que combinen un llenguatge musical amb repertori de creació pròpia amb la música, titelles, teatre i humor.

 

Les entrades estan a la venda al nostre web, www.auditoricornella.com. Mantenim els abonaments i descomptes. Apliquem un 10% de descompte sobre el preu de taquilla si s’adquireixen les localitats de forma anticipada i un 50% de descompte per entrades infantils als espectacles familiars.

Els menors de 25 anys tenen també una baixada en la tarifa d’un 20% de descompte sobre el preu de taquilla. I els majors de 65 anys tindran un preu màxim especial de 10€ per entrada. A aquests preus s’afegeixen la posada a la venda de diferents tipus d’abonaments en funció dels espectacles escollits que permeten combinar disciplines. La voluntat és posar a la venda tarifes assequibles per propiciar que la cultura arribi a tothom.

La informació de la nova proposta cultural de L’Auditori de Cornellà per a la nova temporada
Tardor 2021 ja està disponible a www.auditoricornella.com .