El sorprenent espectacle de Cirque du Soleil inspirat en Leo Messi s’estrenarà a Barcelona a la tardor

01.29.2019

Author

Cirque du Soleil i PopArt Music han anunciat aquest matien roda de prema les dates d’estrena i d’inici de la venda d’entrades de la  nova proposta, Messi10 by Cirque du Soleil. L’esperat espectacles’estrenarà al Parc del Fòrum de Barcelona el 10 d’octubre del 2019 i iniciarà una gira mundial a partir del 2020. Les entrades estaran disponibles a partir del 4 de febrer a www.entradas.com.
Messi10 by Cirque du Soleil promet ser una experiència al·lucinant i inspiradora per als fans de l’astre argentí. Celebra la màgia del millor futbol del nostre temps en un format que desplega, a través de l’acrobàcia, els valors de l’atletisme i la devoció i l’esperit de superació que comparteixen el món del futbol amb el del circ.
“Amb Messi10 by Cirque du Soleil, explorem com el treball dur, el sacrifici i la determinació fan que qualsevol somni sigui possible”, ha explicat Mukhtar O.S. Mukhtar, escriptor i director del show. “Amb un escenari totalment reinventat, unim l’ambient elèctric dels estadis amb la intimitat del teatre per tal que els fans interactuïn amb els artistes i estiguin a prop de l’acció,” afegeix.
Messi10 by Cirque du Soleil explica la història d’un jove amb una ambició inesgotable per superar qualsevol obstacle i arribar a ser el millor número 10 del món. Mitjançant una narrativa que explora tots els elements del seu èxit, el showcrea un univers en què la grandesa s’assoleix cada cop que algú cau i s’aixeca en el camí cap a l’impossible.
Un elenc de 46 artistes guiarà el públic i els fans en un recorregut vertiginós de 90 minuts d’adrenalina que combina una performance física enlluernadora amb una sorpresa poètica impensada, i una banda sonora vibrant com a teló de fons.
“Em sembla increïble i alhora una bogeria que Cirque du Soleil creï un espectacle basat en la meva vida, la meva passió, el meu esport”, ha dit Leo Messi. “Cirque du Soleil és un dels espectacles favorits de la nostra família. No tinc dubtes que aquest sorprendrà la gent, perquè el que he vist fins ara m’ha encantat”.  
“Estem encantats de treballar en aquest nou espectacle amb el Cirque du Soleil, Leo Messi i Sony Music. No tinc cap dubte que el públic quedarà enlluernat amb aquest show meravellós que tradueix artísticament el talent inigualable que Leo ens regala a cada partit”, assegura entusiasmat Sergio Lavié, cofundador de PopArt Music. “Aquest espectacle marcarà un abans i un després.”
“A Sony Music ens sentim honrats d’associar-nos amb PopArt i el Cirque du Soleil en aquesta experiència única que reinventa la vida i les passions del millor jugador de futbol del món, Leo Messi. Estem encantats de ser els responsables de la música que complementa aquesta meravellosa història de talent, dedicació i família explicada en un show inspirador i emotiu”, comenta Afo Verde, Chairman & CEO Sony Music Latin Iberia.
EXPERIÈNCIA INTERACTIVA: MESSI10 CHALLENGE
Per als fanàtics de tot el món que somien sentir-se Messi per un dia, hi haurà una atracció addicional, el Messi10 Challenge.
“El futbol és infància, és l’escola, és família, és amics, és passió. I Leo és sinònim de futbol. És la clau del joc. És el jugador que tots els fans volem al nostre equip, a qui volem imitar. Ser Messi per un dia és el somni de tots els que som apassionats del futbol. Amb aquest espectacle, a més de celebrar el seu talent i llegat, hem volgut anar més enllà i donar als fans una experiència inèdita i inoblidable”,
afirma Sergio Lavié. “El Messi10 Challenge es una atracció addicional per fer gaudir tota la família,”afegeix.
El repte es desenvolupa en un espai al costat de la carpa principal, que obrirà les portes 3 hores abans que comenci l’espectacle. Els fans de l’ídol podran participar allà en diferents reptes amb l’objectiu d’acumular tants punts com puguin. Així doncs, intentaran imitar a la perfecció el dribbling de Messi, emularan els tirs lliures del campió, respondran preguntes sobre la carrera del futbolista i fins i tot intentaran fer un túnel a dos periodistes. A més, els que accedeixin a aquest espai podran parlar en directe amb un Messi interactiu, reviure en primera persona els moments més memorables de la seva carrera gràcies a unes ulleres de realitat virtual i accedir a merchandising exclusiu, entre altres atraccions.
Al final del recorregut, el participant que acumuli més punts de la jornada serà coronat el Messi del dia i viurà una experiència exclusiva durant l’espectacle.
EL CIRQUE DU SOLEIL, DINAMITZADOR CULTURAL I AGENT D’ACCIÓ SOCIAL A BARCELONA I L’HOSPITALET DE LLOBREGAT
El compromís del Cirque du Soleil va més enllà de les seves propostes. El seu objectiu és impactar positivament en les persones i les comunitats que visiten, amb el que saben fer millor: art i creativitat. El seu compromís social a Barcelona i a L’Hospitalet de Llobregat s’amplificarà amb Messi10 by Cirque du Soleil, amb activitats i beneficis per a diferents grups de l’àmbit de l’educació, la cultura i l’esport.
SOBRE CIRQUE DU SOLEIL ENTERTAINMENT GROUP
Originalment format per 20 artistes de carrer el 1984, Cirque du Soleil Entertainment Group va reinventar completament les arts circenses i es va convertir en un líder mundial de l’entreteniment en viu. Establerta a Mont-real, l’organització canadenca ha portat meravelles i diversió a més de 180 milions d’espectadors amb produccions presentades en prop de 450 ciutats de 60 països. Cirque du Soleil Entertainment Group té actualment més de 4.000 treballadors, inclosos 1.300 artistes, de gairebé 50 països. Cirque du Soleil Entertainment Group crea continguts per a un ampli ventall de projectes audaços. A més de produir programes de renom mundial, l’organització ha estès el seu enfocament creatiu a una gran varietat de formes d’entreteniment, com produccions multimèdia, experiències d’immersió, parcs temàtics i esdeveniments especials. Més enllà de les seves diverses creacions, el Cirque du Soleil Entertainment Group pretén tenir un impacte positiu en les persones, les comunitats i el planeta amb les seves eines més importants: la creativitat i l’art.
Més informació sobre el Cirque du Soleil Entertainment Group a www.cdsentertainmentgroup.com
Messi10 by Cirque du Soleil es la quaranta-sisena producció del Cirque du Soleil des del 1984.
SOBRE POPART MUSIC
PopArt Music és un grup empresarial líder format per professionals amb més de 20 anys d’experiència en la indústria de la música, que ha treballat amb diversos dels artistes més importants del món. Desenvolupa integralment concerts, festivals, espectacles teatrals i esdeveniments per tot Llatinoamèrica. A més, PopArt ha desenvolupat juntament amb els seus clients nous conceptes i estratègies per a les seves marques, generant un vincle fort i relacions a llarg termini.
PopArt Music es va associar per primer cop amb Cirque du Soleil el 2015, per a la creació i producción de Sép7imo Día-No Descansaré, celebrant la música de la icònica banda argentina Soda Stereo, que va fer gires per Llatinoamèrica el 2017 i 2018, venent més d’1,5 milions d’entrades.
SOBRE SONY MUSIC ENTERTAINMENT
Sony Music Entertainment és una companyia discogràfica mundial amb un elenc artístic que inclou una àmplia gamma d’artistes locals i superestrelles internacionals. La nostra empresa té un immens catàleg que inclou algunes de les gravacions més importants de la història. Som la llar de les discogràfiques principals que representen la música de tots els gèneres, incloent-hi: Arista Records, Arista Nashville, Beach Street Records, Black Butter Records, BPG Music, Bystorm Entertainment, Century Media, Columbia Nashville, Columbia Records, Day 1, Descendant Records, Disruptor Records, Epic Records, Essential Records, Essential Worship, Fo Yo Soul Recordings, House of Iona Records, Insanity Records, Keep Cool, Kemosabe Records, Legacy Recordings, Masterworks, Masterworks Broadway, Ministry of Sound Recordings, Monument Records, OKeh, Polo Grounds Music, Portrait, RCA Inspiration, RCA Nashville, RCA Records, Relentless Records, Reunion Records, Sony Classical, Sony Music Latin, Star Time International, Syco Music i Verity Records. Sony Music Entertainment és una subsidiària de Sony Corporation of America.
INFORMACIÓ PRÀCTICA
UBICACIÓ:
Messi10 by Cirque du Soleil es presentarà al Parc del Fòrum. Barcelona serà l’única ciutat on es presentarà aquest espectacle a Espanya.
Els futurs espectacles a la Gran Carpa del Cirque du Soleil es presentaran a L’Hospitalet de Llobregat.
VENDA D’ENTRADES
La prevenda exclusiva amb descomptes per a fans registrats a www.messicirque.com i socis i penyistes del FC Barcelona començarà a partir del 4 de febrer del 2019.
La venda general d’entrades serà a partir del 7 de febrer del 2019, des de 38 euros.
Les entrades per a Messi10 Challenge estaran a la venda a 35 euros. Únicament disponibles amb la compra d’entrades per al show. Aquesta atracció és recomanada per a majors de 5 anys.
Para a més informació sobre Messi10 by Cirque du Soleil, visiti www.messicirque.com

Author