El Tantarantana proposa a tota la família ‘Un viatge intergalàctic al planeta del jazz’

04.02.2019

Author

El teatre Tantarantana estrena, dins la seva programació familiar, un espectacle singular: The Century’s. Un viatge intergalàctic al Planta del Jazz, una proposta participativa amb música en directe on 4 dels intèrprets de jazz més reconeguts de l’escena barcelonina es convertiran en superherois per teletransportar a grans i petits als moments més fascinants de la història d’aquesta música. Amb JMC Quartet – La Cobla de Wisconsin. 

The Century’s (un viatge intergalàctic al planeta del jazz) és a la vegada un concert i una obra de teatre. Kimiko Kometa, Sammy Satèl·lit, Gal·la Galàxia i Mit Meteorit són The Century’s: quatre músics d’una constel·lació llunyana que porten més de cent anys d’amagat al nostre planeta. Tot i els seus superpoders per camuflar-se entre els terrícoles, la Brigada Intergalàctica els ha descobert i avui han de respondre davant del Tribunal Sideral.

El fiscal encarregat del cas, el temut Pere Planeta, els farà viatjar a través del temps i de l’espai per intentar desvetllar els motius de la seva missió a la Terra. Si voleu ajudar a The Century’s a tornar a la seva galàxia lliure de càrrecs, pujeu a la nostra nau i prepareu-vos per una aventura interestel·lar a ritme de jazz!

Espectacle en català
Técnica: Música i teatre
Durada: 50′
Edat recomanada: A partir de 5 anys
Del 6 al 28 d’abril

ESTRENA ABSOLUTA A CATALUNYA!

Author