El Tantarantana s’acomiada fins l’agost, que obrirà amb ‘Persones potencialment perilloses’

07.19.2019

Author

El teatre Tantarantana ens comunica que comencen es vacances, però que ja tenen la tornada preparada: obriran el 28 d’agost amb Persones potencialment perilloses, espectacle escrit i dirigit per Robert Torns de la companyia Produït per H.I.I.I.T. L’espectacle forma part d’El Cicló, Projecte de suport creatiu a cinc companyies en residència.

L’ARGUMENT
El Negre és un gos potencialment perillós que ha mossegat la mà de la Raquel. L’Ismael, el germà de la Raquel, no pensa deixar-ho passar. A partir de la tensió que es genera entre els germans coneixerem la història d’una mare que vol protegir els seus fills, un fill que no pot estimar i una filla que no coneix la veritat.

Persones potencialment perilloses és una tragèdia contemporània a ritme de hip hop, ja que la trama de la família es combina amb un concert de hip hop en directe. Les cançons funcionen com a contrapunt així com funciona el cor en la tragèdia. La companyia Produït per H.I.I.I.T, que amb aquest espectacle inaugura la seva residència de tres anys a El CICLÓ, Projecte de suport creatiu a cinc companyies residents, treballa per generar debat i reflexió a partir de les seves propostes.

L’obra, escrita i dirigida per Roger Torns i amb interpretacions de Laura Daza, Romina Cocca, Alez Sanz i David López,  es podrà veure al Teatre Tantarantana del 28 d’agost al 22 de setembre (Estrena el 29 d’agost). 

Author