El Teatre Bravium acull la 5a edició del Reus Teatre Musical, centrat en musicals de petit i mitjà format

10.30.2018

Author

Els dies 9, 10 i 11 de novembre Reus es convertirà en la capital del teatre musical de petit i mitjà format- Les Artistes Locals organitzen per cinquè any consecutiu el Reus Teatre Musical (RTM), l’únic festival de petit i mitjà format que s’organitza a Catalunya i també a l’Estat espanyol. El RTM va néixer l’any 2014 amb l’objectiu de donar visibilitat a projectes de teatre musical de petit i mitjà format però de gran qualitat que mereixen un circuit de difusió. El Festival, que tindrà lloc del 9 a l’11 de novembre al Teatre Bravium, compta amb el patrocini de Vermuts Miró i la Fundació Privada Reddis, el suport del Departament de Cultura de la Generalitat, l’Ajuntament de Reus i Reus Ciutat de la Música, i amb la col·laboració de Bravium Teatre, Forn Sistaré i Arts Gràfiques Rabassa.

 

EL PROGRAMA
El divendres 9 de novembre a les 21 h s’inaugura l’RTM amb l’espectacle Ventures i desventures d’una actriu de musicals, un monòleg musical autobiogràfic sobre les vivències de la mateixa protagonista, Rita Barber, qui ha interpretat papers en grans produccions com La Bella i la Bestia, Sonrisas y Lágrimas o Mamma Mia.

Paquito Forever és la proposta per a dissabte 10, també a les 21 h, una obra nominada a dos Premis Butaca: millor musical i millor actor de musical. Joan Vázquez dóna vida i veu a  Paco Alonso, bailaor, cantaor, actor i transformista català que va començar la seva carrera al Paral·lel als anys 50 i va recórrer tot el món ballant i cantant.

Per cloure l’edició de 2018, diumenge 11 a les 19:30h, podrem veure el muntatge Tot el que no ens vam dir, un musical d’Alícia Serrat i Miquel Tejada que parla sobre l’amor i els seus límits, sobre l’amistat i els secrets, i també sobre aquelles coses que no som capaços de dir.

El preu de les entrades és de 10 euros i es poden adquirir a través de la web entradium.com o a la taquilla del teatre el mateix dia de l’espectacle una hora abans de l’inici de la funció.

Author