El Teatre del Raval anuncia canvis al repartiment de ‘Un encuentro sobrenatural’

09.10.2020

Author

Aquest dissabte dia 12, l’espectacle de la companyia Testistostigues Un encuentro sobrenatural, que reprèn les seves representacions després de l’aturada motivada per la COVID 19, incorpora noves cares al seu repartiment.

L’actriu Gemma Iglesias pren el relleu de l’Andrea Montero en el paper de I’Isabel, i els personatges masculins també es repartiran les funcions, amb Roger Pera i Oriol Roig compartint el paper protagonista de Jorge, Quim Casas i Juli Bellot seran Juan Lucas, mentres que Rai Borrell i Rubén Serrano seran Toni.

L’ARGUMENT
Jorge ha organitzat un sopar amb les tres persones més importants de la seva vida. La seva ex Isabel, el seu amanerat cosí i soci Joan Lucas i el seu millor amic i psiquiatre Toni. El motiu de la cita és un misteri per a tothom, però aviat Jorge els confessa que el seu germà mort se li apareix amb freqüència…

Una obra escrita per Joaquim Bundó, dirigida per Joan Olivé i protagonitzada per Roger Pera, Andrea Montero, Quim Casas i Rai Borrell, compartint personatge amb José Manuel Serrano.

UN ENCUENTRO SOBRENATURAL 
A partir del 12 de setembre 
Dijous i divendres a les 20h, dissabtes a les 19h i diumenges a les 18h.
Preu taquilla: 22€ / Durada: 1 hora 25 minuts / Idioma: Castellà


SOBRE TESTISTOSTIGUES
La productora TesTistosTigues, també coneguda com TTT, és una productora de teatre fundada el 2005 per Joan Olivé, Roc Olivé i Damià Capella. Van estrenar la seva primera producció aquest mateix any al teatre Llantiol, Van Gogh el musical, que el 2015 van tornar a representar protagonitzada per Roger Pera i Mingo Ràfols al Teatre de Raval. Han creat diversos espectacles, entre ells, Johnny Ping Pong que s’ha representat en Teatreneu i al Guasch Teatre, Animals Irracionals, que es va representar al Teatre Regina, o Tots Som Anna Allen, que es va representar a l’Almeria Teatre i que va estar nominada a millor musical Off en els premis Teatro Musical España. També són els creadors d’Un Parell webserie, produïda per Zoopa.

TAMBÉ EN CARTELL:

ELLES #COSASDECHICAS
A partir del 12 de setembre
Dissabtes a les 22:30h
Preu taquilla: 20€ / Durada: 90 minuts / Idioma: Català /
Recomanada a majors de 16€

ELLES és una peça d’humor satíric que fa un bon repàs als clixés de gènere i treu a escena, sense pèls a la llengua, els temes femenins dels que ningú parla. A l’escenari tres joves actrius amb molta energia i amb una química escènica innegable, parteixen des dels seus propis cossos i la seva pròpia realitat per repassar en clau d’humor grans temàtiques de gènere i sexistes.

Tres “nois” amb bigoti reben al públic i es pregunten obertament què són “COSAS DE CHICOS” i què són “COSAS DE CHICAS”… Davant la incapacitat de donar una bona resposta fan una confessió: No són homes. Són dones disfressades que pensaven que d’aquesta manera tindrien més oportunitats laborals (i potser no van errades). Després d’aquesta confessió no hi ha més remei que mostrar-se tal com són, amb tots els seus defectes i virtuts. A partir d’aquí se succeeixen unes escenes, esquetxos, monòlegs i gags que toquen tots els temes possibles: La depilació, la regla, l’autoestima i el cos femení, el consentiment, el porno, el plaer femení, les diferències entre homes i dones en el dia a dia, les princeses Disney…

Per acabar l’obra, després d’una hora llarga de riures i reflexió, les actrius agafen el micròfon per cantar unes últimes veritats amb veu alta i clara. Ningú marxarà indiferent de la sala. Descarada, atrevida i desinhibida. Divertida i contundent. De rabiosa actualitat!

El seu nou projecte, ELLES, reuneix un equip femení per crear la primera peça creada exclusivament per dones però destinada a tots els sexes. Tothom la pot gaudir, a partir dels 16 anys. Després de guanyar el Premi Especial del Jurat a la 24a.Mostra de Teatre de Barcelona, fa temporada al Teatre del Raval.

FITXA ARTÍSTICA
Idea i direcció: Mireia Casado
Actrius: Paula Joseph / Agnès Jabbour / Mireia Casado
Cia La Melancòmica

Author