El Teatre Gaudí és el Teatre dels Musicals, també per als més petits

12.07.2018

Author

El Teatre Gaudí Barcelona va néixer amb vocació de teatre per a musicals i d’allà han sortit grans títols (Le llaman Copla, Somriures i llàgrimes, Sugar. Ningu no és perfecte, El despertar de la primavera, Oliver Twist, Tock, Tick…Boom!…)  Ara mateix n’hi ha dos demolt interessants en cartell per passar les festes: Carrie el Musical i Les dones de Frank).

Però no tot s’acaba amb el teatre per als grans. Els més menuts també poden anar al gaudí a veure musicals pensats per a ells. I en tenim un que els agradarà:  Els tres porquets, una versió moderna del tradicional conte a càrrec de Magatzem d’rs, amb música en directe. S’estrena el 15 de desembre i es podrà veure fins al 24 de febrer.

Sinopsi
Hi havia una vegada tres porquets que vivien amb la seva mare. Un bon dia, l’empresa on treballa la mare tanca la filial i l’obliga a marxar tota sola a la Xina per conservar la feina. És llavors quan els tres porquets s’hauran d’espavilar i construir-se una casa des de zero. Les desavinences entre germans faran que cadascú se’n faci la seva segons el seu criteri i les seves ganes de treballar: una casa de palla, una de fusta i una altra de maons. Totes tres construccions seran posades a prova pel temible llop ferotge, que no podrà evitar les seves ànsies per clavar una bona queixalada als tres porquets.

Intervenen:

Direcció: Albert Pueyo
Direcció vocal: Gemma Costa
Coreografia: Javi Vélez
Música: Neus Kaori
Lletres: Jordi Fornieles
Llibret: Mar Colàs

Repartiment:
Mireia Casado / Cristina Ramírez / Cristina Tarragó Mare / Llop
David Bonilla / Carles Jimenez  Assenyat
Ivette Novell / Paula Joseph / Claudia Añor / Tania Urgelles Juganera
Dani de Pedro / Pol Sanuy Gandul

Músics:
Daria Medvedeva           Pianista
José Antonio Suárez     Baixista
Iñigo Peña                      Saxofonista

Vestuari: Laura Taus i Moisès Prats Escenografia: Laura Niubo i Pere Roquet Una producció de Magatzem d’Ars.

DEL 15 DE DESEMBRE AL 24 DE FEBRER (2018-2019)
Horari: Dissabte a les 17:00h. Diumenge a les 12:00h
FUNCIONS ESPECIALS: dijous 27 i divendres 28 de desembre a les 12:00h
Preu: 15€. (Venda anticipada 12€. Comprant les entrades al web del teatre podràs triar seient i no pagaràs comissions de cap tipus!)
CONTE MUSICAL per a tota la família en català. Durada: 60 min.

 

Author