El teatre Gaudi estrena una nova versiò de ‘Cosmètica de l’enemic’, d’Amélie  Nothomb,

05.29.2019

Author

El Teatre Gaudí porta a la sala una nova versió de Cosmètica de l’enemic, de Amélie  Nothomb, amb adaptació i traducció de Pablo Ley i direcció de Francesc Amaro. L’espectacle, que interpreten Santi Margarit i David Òbia, de Kadiram Teatre, es podrà veure del 7 al 29 de juny, els divendres i els dissabtes (19 h).

Cosmètica de l’enemic és un duel entre el bé i el mal, la paraula i l’emoció, la comèdia irònica i la tragèdia i, finalment, un esplèndid duel interpretatiu entre Santi Margarit i David Òbia, els únics intèrprets.

Ens parla d’un home, que pretén distreure el retard del seu avió amb la lectura; però irromp la inoportuna veu d’un altre, que l’obliga a escoltar el relat d’una vida estranya, angoixant i, finalment, criminal. L’un és víctima d’una confessió que no vol escoltar. L’altre és víctima d’un sentiment de culpabilitat que es consola en la confessió i que busca la venjança. L’un descobreix els seus pecats en els pecats de l’altre. L’altre aconsegueix el seu particular consol traspassant la seva culpabilitat. Dues víctimes, dos enemics.

Aquesta mateixa versió de Pablo Ley es va poder veure a la Sala Muntaner l’any 2013, amb direcció de Magda Puyo.

Author