El Teatre Gaudí torna a proposar passar-hi ‘La millor nit de la teva vida’

Escrit per Revista Teatralnet

06.07.2021

La millor nit de la teva vida engega la seva 2a. temporada al Teatre Gsudí, tot i que, degut a l’èxit, ja és, que recordem, el tercer cop que s’hi atura. Us recordem l’espectacle:

Podrem repetir mai la millor nit de la nostra vida? O bé ens haurem de conformar amb el record? La millor nit de la teva vida’ torna a partir del 10 de juny fins al 4 de juliol! Una obra on els personatges es veuran immersos en una espiral d’amors, traïcions i sexe a la carta.

És un text de Jordi Silva, dirigit per Miquel Murga, amb Roger Cantos, Diana Torné i Dolo Beltran (del grup Pastora) a l’escenari i amb el segell de Hamlet Produccions. Una obra guardonada amb el Premi Butaca al millor text teatral de l’any 2007, que torna a la sala gran del Teatre Gaudí, després d’una primera temporada d’èxit.


Embolics, sexe i nostàlgia

La història comença amb l’inici de la relació del Marc i la Marta, dos joves inexperts que viuen el seu gran amor. El Marc, que desitjava a la Marta des de feia molt de temps, sura en un núvol de felicitat. Lluny d’aquest enamorament, la Sílvia acaba d’enterrar al seu marit i de sobte esdevé una vídua rica. Durant l’enterrament, aquest misteriós personatge retroba un amor del passat, que li recorda plans de vida que ja havia oblidat. El temps passa i tot canvia. Tres anys després trobem als mateixos personatges en situacions ben diferents: la vida i les tries personals els han dut per camins que mai haurien pogut imaginar. Les seves vides, lligades sense saber-ho, toparan amb renúncies, amb la mort, amb el trencament i el desencant. I amb els records, amb els somnis, amb el sexe i amb diferents intents de recuperar la millor nit de les seves vides. Seguir buscant aquesta gran nit, quan sembla que totes les portes ja s’han tancat, és el que marcarà el camí de tots tres.