El Teatre Goya recupera el ‘Federico Garcia’ de Pep Tosar

03.21.2019

Author

A partir del 26 de març, el Teatre Goya acollirà el gran espectacle de Pep Tosar sobre Lorca: Federico García. Després de captivar crítica i públic en el marc del Grec 2015 Festival de Barcelona, d’aplegar a més de 35.000 espectadors en més de 130 funcions representades a més de 30 ciutats, i de la seva estada al Teatre Romea durant l’actual temporada teatral, l’espectacle prorroga funcions al Teatre Goya durant sis setmanes. Aquesta producció d’Oblideu-vos de nosaltres i Grec 2015 Festival de Barcelona ofereix una mirada polièdrica a la figura del poeta i explora la seva dimensió humana.
Impregnat del duende lorquià, l’espectacle és un regal per al públic, que acaba les funcions dempeus. Una combinació de poesia i testimoni, cant i ball flamenc, i imatge documental amb alguns dels artistes més destacats del nou flamenc espanyol flanquejant Pep Tosar a l’escenari. Artistes amb una formació impecable que treballen en els nous corrents de l’evolució moderna del flamenc, iniciada per Paco de Lucía, com el músic i guitarrista Rycardo Moreno, el bailaor Pol Jiménez, les cantaores i actrius Mariola Membrives i Ana Brenes, o el percussionista David Domínguez.
La crítica ha dit:

  • “Un deliciós viatge amb Lorca.” – Santi FondevilaAra
  • “Una mirada panoràmica a la figura del poeta de visita obligada.” – José Carlos SorribesEl Periódico
  • “Un espectáculo riguroso, admirable.” – Maria José RagueEl Mundo
  • “En les seves propostes poeticoteatrals, Pep Tosar encara no sap el que és equivocar-se.” – Joan Anton BenachLa Vanguardia

Author