El TNC Petit estrena ‘Horta’, un recorregut itinerant pels Jardins del TNC

Escrit per Revista Teatralnet

05.05.2021

Una experiència immersiva en la qual descobrirem una història d’amor única i entranyable que ens farà estimar més la terra i tot el que ens dona

Del 7 al 9 de maig la cia. Horta Teatre presenta Horta. de L’Horta Teatre, creació i direcció de Pau Pons. Es representarà als jardins del TNC, dins de la programació d’El TNC Petit. L’obra va dirigida al públic familiar (recomanada a partir de tres anys).  A dia d’avui ja té les últimes entrades a la venda.

És un espectacle de lcreadora valenciana Pau Pons.  Recupera els valors arrelats a la terra i als costums més genuïns i ancestrals, contemporitzant-los i adaptant-los als interessos i als coneixements dels més menuts. Un recorregut itinerant a través d’un espai transformat en un horton els sentits i els petits en seran els protagonistes. Podran tocar la terra, escoltar-la, cantar cançons, i descobrir històries i objectes fascinants.

L’Horta Teatre és una companyia valenciana que fa més de quaranta anys que produeix els seus propis espectacles. A través de l’autoria contemporània i amb una gran inquietud social,  ha posat l’accent en els seus espectacles per als més menuts. I ho ha fet  posant en valor experiències creatives en què la participació dels infants és un eix fonamental.

Servei educatiu

Cursos recomanats: de 1r a 6è de primària.
Aquesta obra està recomanada pel Servei educatiu del TNC com a eina útil per a la formació i el desenvolupament cultural dels infants.