El TNC supera les 1.000 persones abonades a la temporada 2021-2022

Escrit per Revista Teatralnet

09.11.2021

El Teatre Nacional de Catalunya celebra la confiança que el públic ha dipositat a la Temporada 2021-2022 i al nou projecte del TNC: des del dimarts 7 de setembre fins avui, 1.110 persones s’han abonat a la nova programació del Teatre. La venda d’abonaments continuarà activa durant tota la temporada i també s’ha obert la venda d’entrades generals, a tot el públic, per als espectacles del primer trimestre: Running for DemocracyLa Víctor C.Nosaltres (A nosotros nos daba igual)Jo, dona. A Lili ElbeInfanticidaLa cresta de la olaCamí a l’escolaProstituciónEl nedador del mar secret i MKMK.

La temporada 2021-2022 és la primera de Carme Portaceli com a directora artística del TNC. Compta amb 38 espectacles (405 funcions) programats estratègicament per obrir les portes del Nacional a nous públics.

Elprojcte Between Lands

La programació arrenca el proper 18 de setembre amb Between Lands. És un projecte a nivell internacional liderat pel TNC on diferents teatres europeus reflexionen sobre la democràcia en la nostra societat. La iniciativa compta amb la implicació de sis teatres europeus (de l’Estat espanyol; França, Bèlgica, Portugal, Itàlia i Grècia) i de 3 autors i 4 autores: Lena Kitsopoulou, Charlotte Lagrange, Rachida Lamrabet, José Manuel Mora, Sílvia Navarro, Mickael de Oliveira i Pier Lorenzo Pisano.

El resultat d’aquest projecte és l’obra Running for Democracy i es representarà als sis teatres que formen part del projecte Between Lands. Una experiència que estimula la reflexió, estableix vincles entre països i defensa la cultura com a barem de la democràcia en l’Europa actual.