Els Escarlata Circus faran una ‘Constel·lació’ al Mercat

05.16.2019

Author

Ens fa molta il·lusió poder-vos avançar la imminent arribada de l’emblemàtica companyia Escarlata Circus al Mercat de les Flors, amb una Constel·lació que inclou cinc peces. Això passarà del 23 de maig al 2 de juny. Encara a l’espera de la presentació oficial, us volem fer saber en què consistirà, per si els heu de fer un lloc a la vostra agenda.

El motiu és que Bet Miralta i Jordi Aspa, els Escarlata Circus celebren 30 anys de trajectòria. És una de les companyies més internacionals i genuïnes del circ català, referents de molts creadors de casa nostra. Presentaran durant 2 setmanes, 3 de les seves creacions.

Comencen -del 23 al 26 de maig- recuperant Devoris Causa, aquella delicosa i un xic terrorífica història on et donaven menjar…

Tot seguit -dies 23 i 24- arriba Pugilatus, interpretada per Jordi Aspa i Piero Steiner. Recordem que l’acció transcorre en un quadrilàter amb públic a quatre bandes, com si anés a veure un combat de boxa. D’aquí ve el nom, però… “Va començar com una història de boxa i només s’hi ha quedat com a metàfora. És ple de metàfores, l’espectacle!”

Del 31 de maig al 2 de juny estrenen Quan els crancs portin talons, una “acció performativa circense on qualsevol semblança amb la ficció és pura realitat.”

La constel·lació inclou dos espectacles de dues companyies franceses triades per Escarlata: Circo Aereo i L’Attraction Céleste.

Us ho explicarem amb tots els detalls la setmana que ve. De moment, sapigueu que hi ha:

Un Pack CONSTEL·LACIÓ ESCARLATA CIRCUS per 50 €.
O també a partir de 3 espectacles descompte del 40% (10 € entrada + accés gratuït a les activitats)

Entrades aquí

Author