Estrena al Poliorama de ‘ WOMAN, más que un musical’ by Aarón Vivancos

05.25.2023

Author

Tornem a tenir cita a la Rambla!  Aquest matí s’ha presentat al Teatre Poliorama WOMAN by Aarón Vivancos, más que un musical; la primera creació d’Aarón Vivancos de Los Vivancos, al marge de la seva companyia Los Vivancos; i que arriba per primera vegada a Barcelona. Pel que fa als intèrprets, Vivancos hi actuar com a ballarí, juntament amb set ballarines que han format part del Ballet Nacional; i l’actriu Guadalupe Lancho.

WOMAN, que es representarà al Teatre Poliorama durant tres úniques setmanes, del 6 al 25 de juny; combina tota la força de la música (composada pel propi Aarón i Gonzalo García; i interpretada per l’Orquestra Simfònica de Budapest), amb l’expressió teatral, la dansa, el vestuari i l’audiovisual; per posar de relleu l’ideari d’un llibertat que sorgeix de l’empoderament de la dona davant els dimonis propis i aliens.

SOBRE AARON VIVANCOS

Nascut a Reus, Aarón Vivancos és ballarí, guitarrista i violinista. Als 12 anys, va entrar a formar part de la Junior Simphony Orchestra of Amsterdam; i va estudiar dansa a l’escola del Nederlands Ballet Theatre. Als 15 anys, va actuar com a ballarí i músic a l’espectacle flamenc Gypsy Soul. Amb 18 anys, entra al Conservatori Professional de Dansa de l’Institut del Teatre, on rep el: Premi a l’Alumne extraordinari de l’Any 2002. Poc després va ingressar com a ballarí solista al Ballet de Saragossa. Posteriorment, va actuar com a principal a la Nafas Dance Company i com a solista de l’Scottish Ballet. Amb els seus germans, va fundar la prestigiosa companyia Los Vivancos, amb els quals ha actuat en més de: 300 ciutats de 60 països, sumant més de 2’5 milions d’espectadors.

WOMAN, que es representarà al Teatre Poliorama durant tres úniques setmanes, del 6 al 25 de juny; combina tota la força de la música (composada pel propi Aarón i Gonzalo García, i interpretada per: l’ Orquestra Simfònica de Budapest), l’expressió teatral, la dansa, el vestuari i l’audiovisual per posar de relleu l’ideari d’una llibertat;  que sorgeix de l’empoderament de la dona davant els dimonis propis i aliens.

Author