Estrena de ‘Herència abandonada’, de La Volcànica, dirigit per Lara Díez Quintanilla

12.03.2018

Author

Aquest dijous s’estrena al Tantarantana (Sala Àtic 22), l’espectacle Herència abandonada, de la Companyia La Volcànica. L’interpreten Francesca Badell i Ramon Bonvehí, dirigits per Lara Diez Quintanilla, que també n’és l’autora. Es podrà veure del 6 al 23 de desembre.

L’Àngela i els seus tres germans van al despatx d’en Felip, l’advocat de la família, per gestionar l’herència que els ha deixat el seu difunt pare. Enmig de la reunió, els tres germans de l’Àngela enceten una discussió que els porta a absentar-se temporalment. L’Àngela i en Felip es queden sols. Aquí comença tot. ·És aleshores, en l’espai de temps d’espera i confusió, que ambdós  es precipitaran a una sèrie de perverses confessions impulsades per un abandonament. L’abandonament de l’herència,” expliquen.

Herència abandonada és una mirada a les herències que portem amb nosaltres, en el sentit metafòric del terme: tot allò que som amb el que costa tant trencar; i sobre aquells estranys moments en els que, per una sèrie de circumstàncies, sembla que ens en podrem despendre. “Quant pesen les nostres herències? Què passa si les deixem anar? Podem viure només el present? És realment possible abandonar l’herència?”, es pregunten.

Author