FiraTàrrega 2019 obre la recepció de propostes per participar al programa Suport a la Creació

11.14.2018

Author

FiraTàrrega,  que celebrarà la seva 39a edició del 5 al 8 de setembre de 2019, ens comunica que fins al 15 de gener de 2019 es poden presentar les propostes artístiques que ajudaran a conformar l’oferta escènica que podrà veure’s a Tàrrega el setembre que ve.

A través del programa Suport a la Creació, la Fira té la voluntat explícita de dinamitzar i acompanyar els processos de creació artística que tinguin un ingredient clar de recerca i d’innovació en l’àmbit de les arts de carrer i l’espai públic.

Anualment es fa una selecció de projectes i s’acorda un pla de residències que integra el corpus de coproduccions de FiraTàrrega. L’estructura logística, tècnica i promocional de l’organització es posa al servei dels creadors, que fan una estada de treball a Tàrrega entre els mesos de març i agost per donar forma i recorregut als seus espectacles i que es visualitza a través d’un programa d’assajos oberts a la ciutadania.

La vocació internacionalitzadora de FiraTàrrega comporta que algunes d’aquestes propostes de creació vagin en la línia d’incentivar coproduccions transnacionals que es materialitzin en espectacles de carrer.

Les companyies interessades a presentar la seva candidatura han d’emplenar el formulari d’inscripció fins al 15 de gener de 2019, acceptant les condicions específiques del programa Suport a la Creació i adjuntar-hi una fitxa tècnica de residència detallant el nombre de persones, necessitats concretes de l’espai d’assaig, proposta de dates de la residència, planning de les fases de la residència, possibles assajos oberts, etc.

En cas que el projecte sigui seleccionat, FiraTàrrega reservarà les dates i coordinarà la residència de manera conjunta amb la companyia.
PROGRAMACIÓ OFICIAL · També fins al 15 de gener de 2019
D’altra banda, cal recordar que les companyies professionals interessades a participar en la Programació Oficial de FiraTàrrega 2019 poden enviar les seves propostes també fins al 15 de gener de 2019. Més informació i inscripció en aquest enllaç.

Author