‘Hermanas de Rio’, creació de la cia. Fem Camí, s’instal·la a Porta 4

05.21.2019

Author

El proper cap de setmana (24, 25 i 26 de maig), la companyia Fem Camí estrena la seva primera producció a la Sala Porta 4,  Hermanas de Rio. Es tracta d’una obra creada a partir de les vivències i sentiments dels seus dos intèrprets, Chechu García i Isabel Díaz, les quals, al llarg d’un any de trobades han configurat l’univers de dues dones que naveguen cap a la seva pròpia font: els diferents cicles femenins.

“És un espectacle no de text sinó de textures. Hem treballat amb les sensacions, el tacte, els vestidors de vida, les emocions. Si surt la paraula és des d’un lloc real, improvisant com la vida mateixa” explica la directora Ariadna Martí.

 Al llarg de la travessa, l’espectador podrà acompanyar aquestes dones que evolucionen des de la infantesa fins a la maduresa, passant per les etapes vitals amb les emocions pròpies de cadascuna d’elles. El gest, el cant, el moviment, el text, la música són els elements amb els que juguen escènicament les creadores per enfilar imatges que remeten, des del seu particularitat, a totes aquelles essències que teixeixen la feminitat.

Amb humor, cruesa i subtilesa, l’obra proposa acostar-se al riu de la vida per veure en el reflex de l’aigua, el fons de l’ànima.

Més info, aquí

Author