Il·lús Teatre porta a sis ciutats un recital de Shakespeare amb Jordi Boixaderas i Laura Conejero

10.25.2018

Author

Jordi Boixaderas i Laura Conejero protagonitzen Viuràs en el meu vers, un espectacle que combina els sonets de Shakespeare i la música en directe i que es podrà veure en sis teatres de tot Catalunya entre els mesos d’octubre i desembreViuràs en el meu vers és una producció del grup Il·lús Teatre i UiU Promotors estrenada al Fresc Festival, el Festival d’Estiu de Sabadell, el juliol passat. L’espectacle compta amb dramatúrgia i direcció de Jordi Fité.

En concret, el muntatge es presentarà a la Sala La Planeta de Girona (29 d’octubre, 18.00), al SAT Teatre Centre de Sant Joan de les Abadesses (4 de novembre, 18.00), el Centre Cultural Terrassa (15 de novembre, 21.00), l’Escenari Brossa de Barcelona (20 de novembre, 20.30), el Teatre La Gorga de Palamós (2 de desembre, 18.00) i el Teatre La Faràndula de Sabadell (17 de desembre, 17.00).

Cada any, des del 2015, Il·lús teatre i UiU han anat produint uns espectacles basats en els sonets de William Shakespeare però mai fins ara aquestes propostes havien transcendit l’àmbit de Sabadell, on s’han estrenat. La iniciativa va sorgir després que Jordi Fité acabés la traducció completa dels 154 sonets escrits pel bard. Les ganes de difondre’ls, de sentir-los dir en veu alta i l’oportunitat de fer-ne un espectacle en viu i amb música en directe, van esperonar a aquest director teatral sabadellenc a portar-los a escena.

En aquest context, Viuràs en el meu versés la darrera producció d’una sèrie que va començar amb Mentre el món respiri (2015), protagonitzat per Aina Clotet i Bernat Quintana, i va continuar amb Shakespeare’s sonets, estrenat el 2016 amb Sílvia Bel; i I Love You So, presentat el 2017 ja amb Laura Conejero i Jordi Boixaderas.

Els dos intèrprets repeteixen a Viuràs en el meu vers, que recull una trentena de sonets shakespirians  plens dereflexions sobre els temes que mouen l’esperit humà des de sempre: l’amor, el desamor, el pas del temps, la traïció, la mort… Les paraules pugen a escena acompanyades de la música interpretada en directe per Marina PradesOriol Padrós  i Jan Fité

Author