Iron Skulls Co organitza al SAT! un cap de setmana intens de dansa urbana i experimental

02.19.2019

Author

La companyia de dansa experimental Iron Skulls Co celebra de nou el seu aniversari amb l’esdeveniment lRON MODVM, del divendres 22 al dissabte 23 de febrer al SAT!

IRON MODVM és una experiència tan diversa com els integrants d’Iron Skulls Co que submergeix a l’espectador en l’escena experimental i urbana del moment a través d’extractes de les últimes creacions d’aquestes disciplines, batalles entre artistes i una competició de dansa experimental entre grups.

Així, l’esdeveniment es divideix en dos programes diferents. D’una banda, divendres a les 20.30h es podrà veure una mostra de peces de collita pròpia i d’altres artistes de l’escena urbana i experimental: Working Progress de Matriosky in Jazz (un duo format per les ballarines moscovites Alesya Dobysh i Marina Pravkina), un extracte de Last de la companyia berlinesa Franctics Dance Company i un extracte de No sin mis huesosd’Iron Skulls Co.

Després hi haurà dues batalles entre els ballarins Simon Bus (Eindhoven) vs Guillem Jiménez (Barcelona) i Pera&Fruta de Losin’FormAlls vs. Sarah Anglada de Los Moñekos.  Gustavo Kaosserà el presentador del programa. A l’acabar, Guille Vidal-Ribas conduirà un col·loqui postfunció amb tots els artistes al vestíbul.

D’altra banda, el dissabte 23 Iron Skulls Co obre al públic ToolBäaks, una Jam d’artistes guiada per Come Fruta i Facundo Martin des d’on els participants improvisen amb el moviment però també amb l’espai lumínic i sonor i comparteixen eines de creació de moviment des dels codis i formes de la dansa urbana. A continuació, a partir de les 19.30h se celebraran els quarts de final, i a partir de les 20.30h les semifinals i la final de NoLabels, una competició entre grups de dansa urbana i experimental conduïda de nou per Gustavo Kaos i amb música del Dj. Will Fly. 

Per accedir a tots els esdeveniments d’IRON MODVM al SAT! es pot adquirir un abonament pels dos dies a 16€ online. També es poden comprar entrades per dia, amb un cost de 15,50€.

Iron Skulls Co
El col·lectiu de dansa experimental es va crear el 2012 de la mà de sis ballarins de diferents trajectòries artístiques però parteix originàriament del grup de breakdance Iron Skulls Crew fundat l’any 2006. El seu estil es defineix per la combinació de diverses disciplines del moviment com les arts marcials, la dansa contemporània i les danses urbanes.

DETALL DEL PROGRAMA

Esdeveniment: IRON MODVM
Organitzen: Iron Skulls Co i SAT! Sant Andreu Teatre

Dv. 22 de febrer, 20.30h a 22.30h 

— PECES—

  • “Working Progress” amb Alesya Dobysh & Marina Pravkina – Matriosky in Jazz (Rusia).
  • “Last (Extracte)” de Diego de la Rosa i Carlos Aller – Frantics Dance Company (Berlín).
  • “No Sin Mis Huesos (Extracto)” de Iron Skulls Co
— BATALLES —
  • Simon Bus des d’Eindhoven VS Guillem Jiménez des de Barcelona.
  • Pera & Fruta de Losin’FormAlls VS Sarah Anglada de Los Moñekos.
— POSTFUNCIÓ —
El SAT! i Estrella Damm us conviden a un col·loqui postfunció amb els intèrprets.

Ds. 23 de febrer de 17h a 22.30h 

— TOOLBÄKS —
17h a 19h JAM d’artistes conduïda per Come Fruta & Facundo Martin. Amb música en directe de Mans-o, Cristóbal i Pera, i il·luminació d’Óscar González.

–NøLABELS —
19.30h a 20.30h  Quarts de final del concurs de dansa experimental.
20:30h a 22:30h Semifinals i Final del concurs de dansa experimental.

 

Author