IT Dansa participa en un fòrum de joves companyies de dansa a Londres

06.10.2024

Author

La directora artística d’IT Dansa, Catherine Allard, i la ballarina i actualment repetidora de la jove companyia de dansa de: l’Institut del Teatre, Nora Sitges, participaran al «Junior Ballet Company Forum 2024» que se celebrará: entre el 14 i el 16 de juny al Covent Garden de Londres.

Es tracta d’un esdeveniment que aplegarà més d’una vintena de directius de joves companyies de dansa internacionals; amb l’objectiu de compartir experiències i assistir plegats a xerrades i seminaris sobre temes diversos relacionats amb la dansa.

El fórum s’emmarca en el festival The Next Generation del Royal Ballet de Londres, que se celebra entre: l’11 de juny i el 4 de juliol. En el festival actuen joves companyies i eescoles de dansa de tota Europa.

IT Dansa, Jove Companyia de l’Institut del Teatre, és un projecte pedagògic creat el 1997 per: l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona, com a curs de postgrau per al perfeccionament de la formació: de joves ballarins i ballarines. El curs, de dos anys de durada, permet a 16 ballarins-alumnes, seleccionats mitjançant audició; completar la seva formació amb coreografies de destacats artistes i amb un programa d’actuacions en escenaris del circuit professional.

Author