Ja teniu les entrades pel FITT? Queden 48 h per disfrutar del Festival a un preu més econòmic!

Escrit per Revista Teatralnet

07.31.2021

El Festival Internacional de Teatre de Tarragona, que arribarà el setembre, ens anuncia que  només queden 48 h per aconseguir l’abonament complet a un preu especial: 60 euros!

La compra de l’abonament inclou 11 Espectacles + Storywalker FITT 2021 + 4 Sopars FITT + 2 showcase + 2 workshop (Amb reserva prèvia i sota disponibilitat).

Comunicat del festival

El FITT. Festival Internacional de Teatre de Tarragona, celebra la seva primera dècada realçant les singularitats que l’han anat acompanyant des del seu naixement. Parlem de la diferència, la diversitat, la pluralitat i les noves veus. Així, de l’1 al 4 de setembre convertirem Tarragona en un obrador teatral, amb el caràcter festiu de sempre i apostant pel talent i la formació local.

A partir del 23 d’agost, posarem a disposició els espectacles amb plànol de butaques perquè, si ho desitgeu, pugueu escollir la vostra localitat. Per fer-ho, només haureu d’accedir de nou a https://fittcat.koobin.cat/ amb l’usuari i contrasenya que utilitzeu en la compra de l’abonament. Al botó “Els meus abonaments” tindreu l’opció de seleccionar la butaca dels espectacles amb només un clic!

Des de l’organització us farem un recordatori perquè tingueu preferència a l’hora d’escollir les localitats i, en cas que decidiu no fer-ho, nosaltres us ubicarem i garantirem la vostra butaca.

De moment, això Però seguim en contacte!

Compra d’abonaments

Consulta la programació

Uneix-te a la comunitat FITT!