Joan Vázquez prepara un espectacle que repassa els seus 20 anys de carrera

07.30.2019

Author

Aquí on el veiem tan jove i guapo,  l’actor i cantant Joan Vázquez porta ja 20 anys als escenaris. I aquesta tardor ens ho demostrarà a la Sala Barts, els dies 4, 11, 18 i 25 de novembre amb l’espectacle musical 20 anys no són na, una commemoració especial de la seva carrera i, al mateix temps, un cert ajust de comptes en to d’humor -a vegades dolç, d’altres àcid- aprofitant la perspectiva del temps i l’experiència dels anys viscuts.

Amb la música i la ironia com a vehicles, Joan Vázquez presenta tastets dels seus personatges a musicals com HairMerrily We Roll Along, Mamma Mia!My Fair LadyRentPaquito ForeverCoplas para Ocaña Ciutat de Gespa, i també algunes peces icòniques del seu admirat Stephen Sondheim.

Seran 4 úniques funcions en format íntim, en les que Joan Vázquez anirà desgranant records dels seus càstings inicials, les seves interpretacions i les anècdotes viscudes, acompanyat de músics en directe i alguns cameos especials de companys de professió. Ho fa amb una coartada argumental en la que una alumna seva li serveix de partenaire, ara com a paper en blanc per crear personatges, ara com a viu record de qui comença i s’ho vol menjar tot.

20 anys no són na, és un espectacle per celebrar amb humor aquestes dues dècades com a professional tot i passant comptes a la muntanya russa d’emocions que comporta la carrera d’artista, avui sense feina, demà havent d’escollir projectes i passat demà haver d’inventar-te’ls.

Joan Vázquez ja porta vint anys exercint: cantant sobre l’escenari i ensenyant a joves aspirants el camí per pujar-hi algun dia. Ara acaba de presentar un primer single del seu proper disc, Feeling Good, un recull d’estàndards de jazz que veurà la llum l’any vinent, i el proper 18 de setembre obrirà la propera temporada a la Sala Becket interpretant a Ocaña en l’obra Coplas para Ocaña, dirigida per Marc Rosich.

En paral·lel, segueix amb la gira els seus dos darrers espectacles musicals: Paquito Forever (Premi a Millor Actor Destacat dels premis de Teatre Musical) i Ciutat de Gespa (nominat a millor Actor de Musical als Premis de la Crítica 2018).

 

Author