Joan Vàzquez torna a Londres a representar el musical ‘Paquito Forever’

01.14.2019

Author

L’actor i cantant Joan Vázquez tornarà a Londres aquest dimecres dia 16 per representar una altra vegada la versió en anglès del musical Paquito Forever, de Gerard Alonso i Fran Arráez, al conegut cabaret The Crazy Coqs de l’emblemàtica ciutat.

Dirigit per Victor Alvaro, Paquito Forever, va ser un dels espectacles revelació de la temporada passada a Barcelona i ha disfrutat d’una segona temporada d’èxit recentment al Teatre Condal. Ara, torna a Londres on va obtenir molt bones crítiques en la seva anterior visita, a principis del passat mes de maig.

“La representació de Paquito Forever, va ser realment meravellosa, captivadora i increïblement bella” va publicar el medi britànic The New Current, que va afegir: “El teatre té a veure amb la passió, són les ànimes les que parlen, i ahir a la nit es va veure la majestuositat que es pot crear si segueixes aquesta vocació “.

“No hi ha absolutament cap dubte sobre el talent de Vázquez; seva passió i entusiasme interpretant a Paquito es filtra pels seus porus, i té la veu i els moviments per recolzar”, va destacar Musical Theatre Review.

Joan Vázquez (millor interpretació masculina dels Premis de Teatre Musical 2018 per Paquito Forever,) encarna Paco Alonso, bailaor, cantaor, actor i transformista que va iniciar la seva carrera al Paral·lel barceloní dels anys 50 i va recórrer tot el món ballant i cantant amb les revistes més famoses, els ballets més aclamats i al costat dels artistes més emblemàtics d’aquells temps; instal·lant a Nova York i Las Vegas viure la vida amb una llibertat que aquí, a la seva terra, no podia tenir.

Precisament, el mateix equip artístic de Paquito Forever  va tancar ahir diumenge la temporada al Maldà de Barcelona amb el seu nou musical, Ciutat de gespa, un espectacle que ha penjat en set ocasions el cartell de sold out i que ha obtingut grans crítiques per la interpretació de Joan Vázquez a la pell dels poetes Federico García Lorca i Walt Whitman.

Podeu veure el teaser de l’espectacle en anglès aquí

Author