Jocular Theatre porta a l’Almeria Teatre el clàssic de Broadway [title of show], en anglès

01.22.2019

Author

Jocukar Theatre, la companyia de teatre en anglès més important de Barcelona, arriba a la seva vintena producció amb el reeixit musical [title of show]. La companyia s’enorgulleix de presentar la seva obra número vint amb aquest espectacle que és, a més, la primera producció que arriba a Barcelona.

[title of show], considerat un clàssic del Broadway d’aquest segle. s’estrenarà el proper 31 de gener a l’Almeria Teatre de Gràcia amb les actuacions de Daniel Ewing, Adam Jacques, Ella Galt, Julian Jahanpour, i la guanyadora del premi Emmy Alex Borstein

L’obra parla de dos amics, els escriptors Jeff i Hunter -que les passen magres- que estan treballant en un musical original amb un únic tema: la seva experiència escrivint un musical original!
Amb els seus amics, la Susan, la Heidi i el Larry -músic-, s’embarquen en un meta-viatge d’auto-expressió, documentant tots els entrebancs i les fites i assoliments creatius que troben al llarg del camí. Nominat a Millor Llibret als Premis Tony [title of show] és una hilarant, irreverent i estimulant celebració del teatre musical i de l’alegria de la col·laboració.

Joshua Zamrycki, director de la peça, es manté fidel al concepte original del xou de Broadway: “Qui diu que quatre cadires i un teclat no fan un musical?” La senzillesa estètica és el marc perfecte per a la comèdia i l’excepcional composició musical. Amb tan sols aquests elements s’omple completament l’escenari.

Jocular Theatre va ser fundada el 2003 i [title of show] serà la seva vintena producció a gran escala. La companyia manté una fidel audiència d’amants del teatre tant estrangers com locals que valoren l’oportunitat de gaudir d’obres en anglès de qualitat professional sense haver de viatjar a Londres o Nova York.

[title of show] s’estarà representant al Teatre Almeria des del 31 de gener fins al 17 de febrer, de dijous a dissabte a les 20:00 i diumenges a les 18:00. Les entrades ja estan disponibles a www.joculartheatre.com i hi ha descomptes de fins al 30% en reservar amb una setmana o més d’antelació.

Per a més informació: www.joculartheatre.com

Author