José Manuel Álvarez porta per primer cop a Barcelona, i al Palau de la Música, l’espectacle ‘Bailes colaterales’

08.04.2022

El ‘bailaor’ José Manuel Álvarez, serà al Palau de la Música el 2 de setembre. Serà just abans de viatjar a la Villette de París amb l’espectacle Bailes Colaterales. Nascut a Sevilla i criat a L’Hospitalet ha actuat a importants escenaris d’arreu del món; i és també conegut per haver estat l’assessor coreogràfic de la Rosalía.

En aquest espectacle de gran format s’acompanya de les bailaoras: Miranda Alfonso, Carmen Muñoz i Marina Paje i la música en directe de: Pepe de Pura (cante), José Almarcha (guitarra), Max Villavecchia (piano) i Lucas Balbo (percussió).

L’espectacle

Bailes Colaterales planteja un univers on convergeixen sensacions universals oferint una lectura oberta a balls que se situen a present. Un viatge d’alt voltatge emocional en què el moviment entra en amb conflicte, es retroalimenta o s’intueix: generant una reacció des del sentir individual al sentir col·lectiu. Mitjançant el llenguatge flamenc s’explora la seva hibridació amb la dansa espanyola des d’una perspectiva contemporània, creant un espai comú intel·ligible on ballar és sentir-se ballant. Aquesta nova proposta de Jose Manuel Álvarez la conforma un col·lectiu de diferents procedeixen – cies, des del flamenc més tradicional a la dramatúrgia més contemporània.

Baile
Jose Manuel Álvarez,
Miranda Alfonso,
Carmen Muñoz 
Marina Paje
Cante
Pepe de Pura
Guitarra
José Almarcha
Piano
Max Villavecchia
Percussió
Lucas Balbo
Direcció
Jose Manuel Álvarez
Concepte
Jose Manuel Álvarez y Marta Piñol
Coreògrafs convidats
Marco Flores, David Coria, Ana Morales

 

Créditos de la imagen:
Bailes colaterales

Créditos de la imagen destacada:
Bailes colaterales

Author