Karime Amaya, neboda-néta de la Carmen Amaya, farà una única funció al SAT! coincidint amb el centenari de la bailaora

11.14.2018

Author

La neboda-néta de Carmen Amaya estrena l’espectacle La Fuente en una única funció al SAT! el 24 de novembre a las 20.30h coincidint amb el centenari del naixement de la llegendària bailaora. L’espectacle inclou una entrevista inèdita a Carmen Amaya on l’artista parla del seu concepte sobre el flamenco.

Karime Amaya va néixer a Mèxic i fa nou anys va arribar a Barcelona atreta pel flamenco i el llegat del seus avantpassats. La seva família materna es va instal·lar definitivament a Mèxic als anys 60 després d’una llarga por Amèrica amb la companyia de Carmen Amaya buscant l’estabilitat que no els hi oferia Espanya.

La Fuente és un espectacle immersiu sobre la necessitat de créixer i expandir-se, com un manantial  que brolla per deixar sortir el flux del seu moviment més enllà de la terra que l’ha vist néixer. En aquesta ocasió l’acompanya el director d’escena Juan Carlos Lérida i el reconegut guitarrista Antonio Rey com a director musical i intèrpret.

Karime Amaya, qui va protagonitzar el documental Bajarí de Eva Vila, es proposa com diu Carmen a l’entrevista “que el cognom Amaya perduri.”

La Fuente
Karime Amaya
Dissabte, 24 de novembre del 2018 a les 20.30h
SAT! Sant Andreu Teatre
Entrades: http://www.espaidansat.cat/web/CA/la-fuente/

Després de la funció hi haurà col·loqui amb la companyia conduït per un crític del portal Recomana.cat.

Author