La Badabadoc celebra la 2a edició del cicle de gènere ‘Jo, tu, elles…’, de teatre, debats i pensament divers

06.23.2019

Author

La Badabadoc ens comunica que aquesta setmana que ve engega la celebració de la 2a Edició del Cicle de Gènere, Jo, tu, elles … Teatre, debat, art i improvisació es donaran cita del 26 de juny al 14 de juliol amb la dona com a protagonista.

L’art i la cultura han estat sempre un motor de canvi social. “A la Badabadoc seguim apostant per la dona i reivindicant el seu paper en la societat. Per això, aquí les dones alcen la veu, diferents expressions artístiques, diferents històries i punts de vista que criden canvi”, apunten. I continuen: “L’Associació Magrana ens donarà eines de reflexió i conscienciació basades en la creativitat, la participació i el diàleg per acompanyar i facilitar processos de canvi.”


LES CREACIONS

Més enllà de tot, o de qualsevol judici, es presentarà Girls Just wanna have fun. Amb aquesta exposició, Núria Pau reflecteix la sensualitat de la dona més enllà dels judicis o prejudicis que puguem tenir. Un viatge a través de l’erotisme, la intimitat o la feminitat que clama l’alliberament de la dona.

Mai Boncompte i Azahara Murillo conscients de la importància que la perspectiva de gènere sigui aplicada a l’hora de crear històries, per trencar amb els estereotips de gènere i no seguir perpetuándolos, creen Fem Impro. Ens ensenyaran la seva forma d’utilitzar el teatre com a eina educativa i transformadora.

I finalment sonarà el timbre i entrarem en la intimitat del vestidor d’una lluitadora poc abans d’un combat. Rhonda, programada per no abaixar els braços, baixarà la guàrdia en aquesta intimitat i ens obrirà el seu cor, mentre lluita contra els seus fantasmes amb les eines que la vida li va donar: arpa, autodeterminació, intuïció i passió.

EL PROGRAMA
*26 de juny les 19: 30h Taula rodona amb l’Associació Magrana
*Del 26 de juny al 14 de juliol l’exposició Girls wanna have fun, de Núria Pau. Vernissage juny 26 a les 19: 30h
*27 de juny a les 21: 00hs Fem Impro. Improvisació.
*Del 28 de juny al 14 de juliol a les 20: 30h Rhonda, Teatre Argentí.


SOBRE LA SALA

La Badabadoc és una sala de teatre situada al barri de Gràcia de Barcelona que neix a finals de 2014. Un espai de creació i una sala de teatre, centrat en les arts escèniques i audiovisuals contemporànies. El seu objectiu és la promoció, creació, investigació i difusió de peces de teatre, dansa, música i arts visuals i audiovisuals així com de qualsevol forma d’expressió artística.

Entrades i més informació: www.labadabadoc-teatro.com

Author