La Badabadoc estrena ‘Demasiado Tarde’, un monòleg existencial

02.23.2019

Author

La Badabadoc estrena Demasiado tarde, de Nicolás Yanco (Teatro Argentino),  una obra de Aldea Companyia Teatral que podreu gaudir de l’1 al 3 de març de 2019. Un monòleg que explora les sensacions de l’ésser humà, on l’absurd i el coherent es barregen fins a no poder distingir res; que qüestiona la missió de l’home, de l’Ésser, de l’estar en un espai i de perseverar en un temps. D’elaborar un temps i un espai mai elegit per un mateix.

Segons el director i actor Nicolás Yanco “L’obra sorgeix pel desig d’aprofundir en les decisions individuals, les que ens tornen constantment a un mateix lloc, a l’abisme inefable del per què fem el que fem i que podríem haver fet perquè la nostra existència hagués estat, en determinats moments, diferent.”

D’escenografia molt simple, aquesta inquietant obra només necessita d’un espai reduït, sorra, un got d’aigua, un ninot, una ploma, tres roses i una espelma, elements suficients que envoltaran l’espectador en una sensació que posarà en contacte amb el seu interior, amb el seu desconegut i misteriós “jo”.El dramaturg argentí Nicolás Yanco, presentarà a més de l’espectacle Demasiado tarde, un taller d’entrenament físic teatral. L’obra es podrà veure a la sala Badabadoc els 1, 2 i 3 de març a les 20: 30h.

FITXA ARTÍSTICA
Direcció i actuació: Nicolás Yanco
Música original i edició de so: Nanhoi Rey
Disseny de llums: Noel Engel
Vestuari: Jade Rubinsky
Dramatúrgia i posada en escena: Eduardo Rei i Nicolás Yanco
Filmació: Paola Evelina Gallarato

Idioma: Castellà
Durada: 45 ‘
Entrada en línia: 15 €
www.labadabadoc-teatre.com

La Badabadoc és una sala de teatre situada al barri de Gràcia de Barcelona que neix a finals de 2014.

Author