La Badabadoc Teatre proposa ‘Llach Poeta’ un espectacle de poesia i música |

04.16.2019

Author

La Badabadoc Teatre és a punt d’estrenar un espectacle íntim i ple de sensibilitat. El títol és Llach poeta i és una proposta en la qual la paraula i la música van per una banda i alhora juntes. Un piano i una veu. Una comunió. Un homenatge a Lluís Llach que s’estrena el 26 d’abril i finalitzarà el 12 de maig.

Lletres intemporals, vigents. Les lletres de les cançons de Lluís Llach són poemes ja per si soles. L’actor Joan Berlanga interpreta els poemes, d’una forma senzilla, amb una manera de fer absolutament peculiar i única. La música, a càrrec d’Albert Flores ens ajudarà no només recordar la melodia o la tornada, sinó a donar-li emotivitat i importància al text.

La força de l’espectacle Llach Poeta resideix oferir-nos un recital amb les lletres de les seves cançons com si es tractés del seu estimat Martí i Pol. I malgrat que el piano ens recorda una melodia que seva, aquí se’ns presenta com desvinculada.

El text funciona perfectament sense ser cantat i l’espectador té la sensació d’estar en un recital poètic, agradablement musicat. L’acompanyament musical no tapa ni apaga la veu. Ben al contrari, ens retrobem amb un Llach molt íntim, un espectacle noble i cuidat al detall per tal que no trobem tant a faltar el compositor català.

Llach Poeta, s’estrenarà a La Badabadoc el 26 d’abril i tindrà funcions el 27 i 28 del mateix mes i després del 2 al 12 de maig de dijous a diumenges a les 20,30h, a excepció del dia 5 de maig.

Amb:
Paraula: Joan Berlanga
Piano:Albert Flores
Textos i música:Lluís Llach

SOBRE LA SALA
La Badabadoc és una sala de teatre situada al barri de Gràcia de Barcelona que neix a finals de 2014. Un espai de creació i una sala de teatre, centrat en les arts escèniques i audiovisuals contemporànies.
El seu objectiu és la promoció, creació, investigació i difusió de peces de teatre, dansa, música i arts visuals i audiovisuals així com de qualsevol forma d’expressió artística.

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Llach Poeta
(Música i poesia)
L’Badabadoc Teatre
Quevedo 36, Barcelona
Tel. 930.245.140

26, 27 i 28 d’abril
2, 3 i 4 de maig
9, 10, 11 i 12 de maig
Sempre a les 20,30 h
Durada: 60 ‘
Entrada taquilla: 18 €
www.labadabadoc-teatre.com

Author