La Badabadoc Teatre recupera l’èxit ‘Et vindré a tapar’

02.04.2019

Author

Si us la vareu perdre a la seva estrena fa ja quatre temporades, La Badabadoc Teatre recupera l’èxit de la companyia )e( espai en construcció Et vindré a tapar, un espectacle inspirat en els casos dels milers d’homes desapareguts durant la guerra civil. Sota la direcció de Roger Ribó, es podrà veure del 7 al 17 de febrer.

Esperar sense esperança és l’acte més heroic que hi ha. 1940. Quan el Joan no torna, la Maria decideix anar-lo a buscar. L’han vist per última vegada al costat del riu. Et vindré a tapar ens mostra el viatge que fan tres amigues per trobar el marit d’una d’elles que ha desaparegut. Intentant sobreviure en un ambient de post-guerra claustrofòbic i incert, decideixen embarcar-se en un trajecte cap a la descoberta d’una realitat per la qual no estan preparades.

L’obra està inspirada en una historia real i basada en els casos dels milers d’homes desapareguts durant la guerra civil, així com en l’espera de les seves famílies durant més de 60 anys per tal d’obtenir informació sobre el lloc on estan enterrats.

)e( Espai en construcció és una companyia de teatre de creació col•lectiva que aposta per un teatre nu, despullat d’artificis on la història esdevé la protagonista. El seu director artístic, Roger Ribó, es va formar a Londres on és artista associat de la reconeguda companyia internacional You Need Me, la qual cosa ha influenciat fortament en el treball de la companyia. Et vindré a tapar està interpretada per Maite Bassa, Montse Bernad i Blanca Solé.

Author