La Beckett proposa activitats terrorífiques dins del cicle ‘Terrors de la ciutat’

10.22.2018

Author

La Beckett continua amb el cicle Terrors de la ciutat que, a més de propostes dramatúrgiques, presenta un seguit d’activitats terrorífiques, de bon rotllo. O no…

Lectura d’El Chinabum

Lectura programada per demà, dia 23, a les 19 h.  És un text de Lola Rosales i Berta Prieto, que llegiran elles mateixes i també Natàlia Barrientos i Mercè Garcés. Totes quatre formen la companyia AURA al pou.

Parla de tres noies que es queden tancades a un lavabo d’un bar de la Rambla el 17 d’agost del 2017 just en el moment de l’atemptat. I aquest fet, potser, els salva la vida.

Micròfon obert: 1a marató de monòlegs dramàtics de terror

Quan la foscor envaeixi Barcelona, haurà
arribat l’hora de donar veu a petites peces teatrals plenes de fantasmes, assassinats, malsons i sang que intentaran provocar en l’espectador allò tan difícil d’aconseguir: el terror.

Aquest dijous 25 d’octubre la Beckett proposa una marató de monòlegs de por. Un espai on els autors podran llegir els seus textos i on el públic descobrirà noves veus del panorama cultural català. Una nova sessió del Micròfon obert de la Beckett, que engega a les 22.30 h a la Sala d’Assaig.

 

Col·loqui postfunció
d’Ofici de tenebres el 24/10

Us recordem també que el dia 24 es farà un col·loqui postfunció de l’obra Ofici de tenebres de Joan Rusiñol, amb direcció de Joan Anguera, en cartell fins al 4 de novembre.

 

 

Author