La Calòrica i Marina Garcés porten al CCCB ‘Arbres, vodka i naus voladores’

Escrit per Revista Teatralnet

05.05.2021

El propers dimecres 12 i dijous 13 de maig a les 19h, el CCCB presenta, a la seva Sala Teatre, un assaig teatral sobre el futur a partir de textos d’Anton Txèkhov amb el títol de: Arbres, vodka i naus voladores. Sorgeix de la col·laboració entre la companyia La Calòrica i la filòsofa Marina Garcés. És una producció de la Biennal del Pensament Ciutat Oberta de l’Ajuntament de Barcelona, el CCCB i La Calòrica.

En el programa radiofònic que recreen els personatges de la companyia, es repassen algunes de les obres de Txèkhov per esbrinar si, més de cent anys després, ens hem apropat gaire a aquell futur meravellós que presagiava l’escriptor.

Anton Pavlòvitx Txèkhov (1860-1904) va escriure algunes de les obres més importants del teatre modern de finals del segle XIX i principis del XX. Científic de carrera i progressista d’esperit, va morir abans de veure com es feien realitat els grans canvis tècnics i socials que, segons els seus presagis, havien d’alliberar la humanitat de la tristesa, la misèria i la soledat i conduir-la a una vida nova i feliç.

Arbres, vodka i naus voladores es va estrenar el 15 d’octubre del 2020 a La Model, en el marc de la Biennal de Pensament
Ciutat Oberta 2020.

FITXA ARTÍSTICA

Selecció de textos: Marina Garcés i La Calòrica
Dramatúrgia i direcció: Joan Yago
Intèrprets: Esther López, Marc Rius, Júlia Truyol, Xavi Francés i Aitor Galisteo-Rocher
Producció executiva: La Calòrica
Una producció de: Biennal del Pensament Ciutat Oberta, Ajuntament de Barcelona, CCCB i La Calòrica.

Teatre CCCB
Preu: 7€ / 5€ reduït