‘La cita’ de CoolturaFM s’acomiadarà el 20 de juny amb una gala benèfica

06.12.2019

Author

El proper 20 de juny el programa La Cita presentat per Nacho Encinas i Kyra Shimai tancarà la seva etapa a CoolturaFM després de 5 anys en antena i més de 800 convidats entrevistats. L’últim programa, i per primera vegada en la seva història, no serà des de l’estudi de ràdio sinó a l’Eixample Teatre (C/Aragó nª140), una cita molt especial per a una data tan significativa, ja que el programa es convertirà en una gala benèfica a favor de l’entitat Bona Voluntat en Acció.

El Nacho i la Kyra estaran acompanyats amb convidats que ja han passat pel programa durant aquests anys: Gerard Borrell, Toni Moog, Joan Vázquez, Raquel Brandía, Elías Torrecillas, Quique Macías i Soledad León de Salazar són els primers convidats.

La cita es va estrenar el 22 de setembre de 2014 amb Carlos Latre com a primer convidat. Des d’aquell moment, el programa de l’emissora catalana ha entrevistat centenars d’artistes relacionats principalment amb el món del teatre i la música.

Va ser des de la quarta temporada i fins al dia d’avui que Kyra i Nacho se citen cada dijous a la nit amb diversos artistes a CoolturaFM; durant les tres primeres temporades, ‘La cita’ era un programa diari de tan sols 15 minuts.

Els beneficis íntegres d’aquest programa especial aniran destinats a l’ONG Bona Voluntat en Acció, una entitat d’utilitat pública que treballa en el barri de Poble-Sec de Barcelona per a la inclusió social i laboral de famílies en risc d’exclusió social. Els diners recaptats serviran per a impulsar les activitats centrades en nens i nenes que es duen a terme durant l’any en l’entitat.

Preneu nota: Eixample Teatre. Día: 20 de juny. Hora: 20:30. Preu: 6 euros. Amb Nacho Encinas, Kyra Shimai i artistes convidats.

Entrades a: https://www.eixampleteatre.cat/ca/Vive-La-Cita

Author