La companyia WeColorMusic presenta a Matadepera el musical ‘Les històries de l’Avi Josep’

Escrit per Revista Teatralnet

10.13.2021

Aquest divendres que ve, 15 d’octubre, a les 20:00 hores, la companyia WeColorMusic presentarà el seu aclamat espectacle Les històries de l’Avi Josep al Casal de Cultura de Matadepera (c. Pere Aldavert, 4).

Les històries de l’Avi Josep és un musical basat en quatre històries diferents que només tenen dues coses en comú: són relats inspirats en fets reals i neixen a través de les converses entre l’avi Josep i la seva neta, la Mar.

L’argument

La trama es desenvolupa arran de les vivències que l’avi explica a la Mar i també de les histories que la neta conta. a l’avi;  així com les contradiccions i reflexions que es produeixen al parlar de segons quins temes entre dues persones d’edats tan diferents.

Segons els creadors i directors de Les històries de l’Avi Josep, Mateu Peramiquel i Mar Puig: cada història de l’espectacle és especial per si sola i és important per si sola, perquè ha nascut per ser explicada i per ser escoltada. I així viatjar a través de les emocions”.

WeColorMusic, que acaben de rebre el premi Teatre Barcelona 2021 al Millor Espectacle Familiar pel seu exitós musical Bruna; és una companyia especialitzada en musicals de creació, espectacles KM.0 amb música en directe que expliquen històries basades en fets reals, ja siguin actuals, contemporànies o històriques.

A l’hora de crear un espectacle, és habitual buscar més enllà per trobar grans històries Però a vegades no ens adonem que el nostre voltant està ple d’històries extraordinàries que mai han estat explicades ni escoltades. Són aquestes a les que WeColorMusic vol donar veu: històries que podrien estar parlant de nosaltres mateixos.

Les entrades per a la funció de Les històries de l’Avi Josep a Matadepera es poden adquirir a: www.entrapolis.com/entradas/les-histories-de-lavi-josep