La coreògrafa Raquel Gualtero torna a Hiroshima per estrenar la seva nova peça ‘Amaro’

03.18.2019

Author

El divendres 29 i el dissabte 30 de març, la coreògrafa catalana Raquel Gualtero torna a la sala Hiroshima per estrenar la seva peça Amaro. L’espectacle forma part de la Selecció Hiroshima per a ‘dansa. Quinzena Metropolitana’

Raquel Gualtero es va presentar a Hiroshima fa dos anys amb el seu solo Brut, que va destacar per un treball coreogràfic depurat acompanyat d’una impressionant posada en escena. Continuació de BrutAmaro vol posar de manifest la falsedat de les aparences. Res és el que sembla, ens diu l’espectacle, tot canvia i, per tant, tot està en contínua transformació. Aquí resideix el moviment, la vida. Raquel Gualtero s’ha acompanyat d’artistes com Sònia Gómez, Rodrigo Rammsy, Amaranta Velarde, Pere Jou i Txiqui Berraondo per donar forma a la seva nova recerca coreogràfica.

Raquel Gualtero ha treballat com a ballarina amb Àlex Rigola, Sònia Gómez, Pere Faura, Romeo Castelluci, Scottish Dance Theatre, Fabulous Beast, Àngels Margarit i Lipi Hernández, entre d’altres companyies i professionals. Com a creadora, va debutar l’any 2005 amb Blanco, que va formar part del reconegut ITs Festival Amsterdam. Persona, guanya el premi Injuve 2011 a la creació jove, BrutNuà Amaro completen la seva trajectòria com a coreògrafa.

CALENDARI DE MARÇ A LA SALA HIROSHIMA
Divendres 15 i dissabte 16 de març, 20:30 h, diumenge 17 de març, 19 h
LA NUIT, NOS AUTRES, d’Aina Alegre (Catalunya / França)
Dansa. Estrena. 55 min. Coproducció sala Hiroshima – “dansa. Quinzena metropolitana”. Selecció Hiroshima per a “dansa. Quinzena metropolitana”.

Divendres 29 i dissabte 30 de març, 20:30 h
Amaro, de Raquel Gualtero (Catalunya)
Dansa. Estrena. 40 min. Selecció Hiroshima per a “dansa. Quinzena metropolitana”.

Author