La Fundació Romea convida a la lectura de ‘La agente literaria’

03.31.2019

Author

La Fundació Romea per a les Arts Escèniques ens demana de comunicar-vos que esteu convidats a la lectura La agente literaria, que tindrà lloc el pròxim dilluns 8 d’abril. Un text de Sergio Vila-Sanjuán, dirigit per Manel Dueso, interpretat per Mercè SampietroMontse GermánFrancesca Piñón i Armand Villén.
La agente literaria, una jove ambiciosa visita una col·lega vella i molt poderosa amb una proposta. La trobada suscita qüestions rellevants al voltant del món literari i de la condició humana: per què certes persones amb poder poden ser alhora molt seductores i molt despòtiques? Què hi ha de cultural i que de comercial als llibres d’èxit? Quin preu té un premi Nobel? Quanta vida personal estem disposats a sacrificar l’èxit professional? Una mirada emotiva, amb elements de comèdia, a una professió tan influent com poc coneguda.
Sergio Vila-Sanjuán (Barcelona, 1957)
Periodista, novel·lista i dramaturg. És autor de les novel·les Una heredera de Barcelona (2010), Estaba en el aire (Premi Nadal 2013) i El informe Casabona (2017). Les tres publicades per editorial Destino, recreen moments claus de la història barcelonina (anys 20, anys 60 i actualitat) combinant memòria familiar i crònica d’època.
Dedicat al periodisme cultural des del 1977, actualment és responsable del suplement Cultura/s de La Vanguardia.
Ha publicat assajos sobre el món del llibre com Pasando página. Autores y editores en la España democráticaCódigo best seller y Otra Cataluña. Ha estat comissari de l’Any del Llibre i la Lectura 2005 i és membre de la Reial Acadèmia de Bones Lletres de Barcelona.
Autor de les obres teatrals El club de la escalera (editorial Plataforma, 2014) i La agente literaria(2018).
L’acte tindrà lloc al Teatre Romea
dilluns, 8 d’abril a les 20 h.

Author