La Fundació SGAE convoca els ajuts a la traducció de textos teatrals 2020

03.24.2020

Author

Un dels objectius principals de la Fundació SGAE és la internacionalització dels creadors i les creadores, i les seves obres. Per contribuir decididament a que els treballs de les autores i els autors de la SGAE tinguin més presència en el panorama internacional, la Fundació SGAE dóna  suport a diferents projectes, als quals se suma la línia d’ajuts a la traducció de textos teatrals 2020. 
A través d’aquesta convocatòria, els dramaturgs i els dramaturgues podran sol·licitar un suport econòmic per a la traducció del seu text a una llengua estrangera. Les sòcies i els socis han de presentar un únic text d’obra teatral, d’autoria única o en col·laboració amb altres autores i autors. No hi ha cap limitació pel que fa al nombre de d’autores i autors dels textos teatrals que es presentin en coautoria.
Miguel del Arco, Gracia Morales, José Sanchis Sinisterra, Antonia Bueno, Eva Hibernia, Paco Gámez, Ernesto Caballero, Juan Mayorga, Patricia Pardo i María Prado són alguns dels més de 97 autores i autors dramàtics que ja s’han beneficiat d’aquesta línia d’ajuts i han traduit les seves obres.
El termini de presentació de sol·licituds és fins al 24 d’abril
Consulta les BASES, aquí

Author