La Gleva Teatre recupera l’èxit ‘Así empezó la guerra”

03.20.2019

Author

La Gleva Teatre recupera a partir de demà 21 de març l’èxit Así empezó la guerra de Laia Alberch i La Chacha del Rey, amb producció d’Amici Miei Produccions i residència artística al Teatre la Gleva. L’interpreten Amb Laia Alberch i Eduard Tudela. Es podrà veure vins al 31 de març.

Aquest espectacle, que ja es va estrenar la passada temporada, torna amb “versió gran.” L’acció se situa en un quadrilàter de boxa. A partir de la idea de conflicte personal, es representen moments quotidians i accions íntimes que ens fan plantejar temes com la religió, l’educació, la família, la boda… Alberch interpreta diferents papers. La companyia presenta el ring com un espai d’alliberament, on dir prou, un lloc on ser escoltats i purgar els nostres conflictes existencials.

Un espectacle que despulla els conflictes personals i del nostre entorn que ens forgen com a persones i com a societat. “Família, religió, escola, amics, convencions socials… diguem no d’una vegada, rebel·lem-nos, assumim-ho, vomitem-ho tot d’una vegada, que és l’única manera que tenim de tirar endavant”, van dir a la presentació.

Author