La graduada del CSD Sonia Fernández, nomenada coordinadora del Graner

Escrit per Revista Teatralnet

07.26.2021

Sonia Fernández Lage, graduada en l’especialitat de Coreografia i interpretació pel Conservatori Superior de Dansa (CSD) exercirà a partir de l’1 de setembre el càrrec de coordinadora de l’espai de creació El Graner de Barcelona, després d’haver superat el procés de selecció per aquest lloc de treball engegat pel Graner.

El comitè de selecció, integrat per la directora del Mercat de les Flors, Àngels Margarit; el president de l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC), Xevi Dorca; el president de l’Associació de Companyies Professionals de Dansa de Catalunya (ACPDC), Roberto G. Alonso; així com diversos càrrecs de l’Institut de Cultura de Barcelona, i un professional del món de la dansa, van acordar el 23 de juliol atorgar el càrrec a Sonia Fernández després de valorar els dos projectes finalistes del procés.

El Graner és un centre de creació de dansa i arts vives, situat a l’antiga fàbrica de bombetes del barri de la Marina de Barcelona. És un espai divers que té la investigació i l’experimentació artística com un dels motors de la seva activitat.