‘La millor nit de la teva vida’ prorroga una setmana més al Gaudí i torna el 10 de juny degut a l’èxit!

Escrit per Revista Teatralnet

05.04.2021

La millor nit de la teva vida” prorroga una setmana més al Teatre Gaudí i torna el 10 de juny degut a l’èxit de públic

La programació de La millor nit de la teva vida a la cartellera del Teatre Gaudí de Barcelona ha estat, sense cap mena de dubte un dels encerts teatrals d’aquesta temporada marcada per la pandèmia.
La comèdia de Jordi Silva, guanyadora d’un Premi Butaca al millor guió teatral, ha prorrogat una setmana més el seu primer pas per aquest teatre i tornarà a partir del pròxim  10 de juny, degut a la gran acollida per part del públic i la crítica.
Recordem que el aquest text teatral ja va merèixer dues produccións anteriors, els anys 2007 i 2012 i que ara ha tornat de la mà de Hamlet Produccions amb Dolo Beltran, Roger Cantos i Diana Torné com a protagonistes, sota la direcció escènica de Miquel Murga.
Després d’aquest diumenge, doncs, La millor nit de la teva vida aturarà per quatre setmanes la seva estada a la cartellera barcelonina per tal d’acollir els compromisos de gira adquirits anteriorment. Entre ells, les funcions programades dins de la Festa Major de Sant Boi, els dies 20, 21 i 22 de maig.
Recordem que aquesta és una producció que ha estat possible gràcies a la total implicació i participació del Departament de Cultura de l’Ajuntament d’aquesta població que, davant de la situació difícil del sector teatral deguda a l’aparició de la Covid-19, va decidir finançar aquesta producció per donar suport als professionals de les Arts Escèniques vinculats a la vila.