La Sala Ars Teatre presenta l’espectacle ‘La última vez’

05.16.2022

Crisálida Producciones España, productora instal·lada a Barcelona des de començaments del 2021, ens fa saber l’estrena del seu espectacle: La última vez, a l’acollidora Sala Ars Teatre, de Barcelona. És un text de Mónica Salvador, dramaturga i actriu argentina, que ens mostra una relació tòxica de violència de gènere; una problemàtica mundial que travessa el col·lectiu de gènere femení sense distinció de raça, edat, classe social, creences o pertinença cultural, que ens permet, en aquesta obra: veure la intimitat d’una relació de vincles malaltissos que es gesten en silenci i a les fosques.

L’obra permet veure la intimitat d’una relació de vincles malaltissos
que es van gestant en silenci i a les fosques i reflecteix la promesa
inútil, la inèrcia de qui forma part, però no es responsabilitza a trobar una sortida.

La última vez ha estat representada en moltíssimes ocasions a Argentina i a diversos països de parla hispana; premiada i reconeguda en multitud d’ocasions tant per la seva temàtica i argument com per la qualitat de la pròpia obra. Un muntatge senzill, lleuger i auster a la seva escenografia però directe i potent en la seva representació i missatge. Aquí a Barcelona ha estat dirigit per la dramaturga i actriu argentina, Cecilia Eva Achille. 

Crisálida Producciones està formada per professionals del sector artístic. A Argentina, fa més de 25 anys es dediquen al teatre, el cinema i la ficció en general, així com a produccions musicals.

L’espectacle es podrà veure en una única funció, el 20 de maig a les 19 h.

Author