La Sala Flyhard estrena ‘Jacuzzi’ un musical de cambra de Marc Rosich amb música de Clara Peya

04.28.2019

Author

La Sala Flyhard ens comunica la imminent estrena de la seva nova producció Jacuzzi (dia 2 de maig). És un musical de cambra amb text de Marc Rosich i música original de Clara Peya, que interpreten Laia Alsina Riera, Oriol Guinart i Antònia Jaume. Han comptat amb l’assessorament de Mariona Castillo en el cant i amb Roberto G. Alonso, en el moviment. És una peça a cavall entre la farsa desmesurada i el thriller polític, que dirigeix el mateix Marc Rosich. Si voleu assistir a alguna prèvia, l’espectacle ja es pot veure a la Flyhard.

L’argument ens presenta Àngela Amat, l’alcaldable d’esquerres a les imminents eleccions municipals, que amaga un secret: s’està instal·lant a casa seva un caríssim jacuzzi de gamma alta. Per tal que la informació no arribi a la llum pública, Àngela vol fer signar a l’instal·lador una clàusula de confidencialitat… però ell només hi accedirà si li deixen fer ús privat de l’equipament un cop a la setmana. Aquest, però, no és l’únic secret que amaga Àngela: la política progressista fa anys que està embolicada amb l’Agnès Amich, la flamant cap de comunicació del partit conservador. Amb aquests excés de secrets guardats a l’armari, la campanya electoral es presenta insostenible.

L’obra, de Flayhard Produccions, compta amb el suport de: ICEC – Institut Català de les Empreses Culturals i ICUB – Institut de Cultura de Barcelona. Amb el patrocini de Gramona i la col·laboració de Llibreria Montseny. A la taquilla de la sala podeu adquirir els textos de les obres, editats per EDICIONS FLYHARD, així com BOSSES DE ROBA de diferents colors i cervesa artesana ALPENS (recepta exclusiva).

L’espectacle està programat fins al 25 de maig. Venda d’entrades a www.salaflyhard.com o a les taquilles de la sala el mateix dia de la funció (sempre que en quedin!)


SOBRE LA SALA FLYHARD, per la Productora
El 2006 neix la productora teatral Flyhard Produccions i l’any 2010 decidim obrir la nostra pròpia sala, la Sala Flyhard, al barri de Sants de Barcelona, on programem principalment produccions pròpies sempre a partir de textos de dramaturgs catalans contemporanis. Entre les produccions estrenades durant aquests anys destaquen Un home amb ulleres de pasta, Smiley, una història d’amor, El rei borni, Litus, Ego, La Pols, New Order i Tortugues: La desacceleració de les partícules, Life Spoiler, Sàpiens, AKA (Also Known As), Ovelles, entre altres. La dirigeixen Roser Blanch, Sergio Matamala i Clara Cols

PREMIS:
*Sala Flyhard: Premi de la Crítica de Barcelona 2014 a la Millor Sala de Teatre de la ciutat

*Un home amb ulleres de pasta de Jordi Casanovas:  Premi Time Out 2010 Millor Espectacle de Creació

*Smiley, una història d’amor de Guillem Clua:  Premi Time Out 2013 Millor Espectacle, Premis Butaca 2013 Millor Text, Millor Actor (Albert Triola), Millor Espectacle de Petit Format

*La Pols de Llàtzer Garcia:  Premis de la Crítica de Barcelona 2014 Millor Text, Premi Serra d’Or

*Tortugues: La desacceleració de les partícules de Clàudia Cedó:  Premi Butaca 2015 Millor Text Teatral

*A.K.A. (Also Known As) de Dani J. Meyer: Premis Butaca 2018 Millor Espectacle de Petit Format, Millor Direcció i Millor Actor (Albert Salazar). Premis de la Crítica 2019 Revelació (Albert Salazar). 3 nominacions Premis Max.

Author